Googlede Ara

ŞEREF MESELESİ SONER (ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ) KİMDİR - ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ


- Reklamlar -
ŞEREF MESELESİ SONER...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D de yepyeni bir dizi daha izleyici ile buluşuyor. Şeref Meselesi dizisi 23 Kasım Pazar günü 1. bölüm ile ekranlarda olacak. Son zamanların sevilen oyuncularının yer aldığı Şeref Meselesi dizisinde Güneşi Beklerken dizisi ile tanınan Kerem Bursin ve Benim Hala Umudum Var dizisi ile tanınan Şükrü Özyıldız yer alıyor. Yakışıklılıkları ile kendilerine hayran bırakan iki oyuncu şeref meselesi dizisinde bir aradalar.

Kanal D Şeref Meselesi dizisi sezonun en iddialı dizileri arasında çünkü başrollerinde Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız yer alıyor. Şeref Meselesi dizisinde iki kardeşi canlandıracak olan Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız gibi isimlerin yanı sıra Şeref Meselesi dizisi başrollerinde Yasemin Kay Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik gibi başarılı isimler yer alıyor. 

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D Şeref Meselesi dizisi Tamer Kılıç ve Soner Kılıç adında iki kardeşin babalarının ölmesi ile büyümek zorunda kalmaları ve İstanbul'a yerleştikten sonra yaşadıkları korkunç olay ile iki kardeşin yolları ayrılacak. Tamer ve Soner adında iki kardeşin hayatını anlatacak. Yazımızın devamında Şeref Meselesi Soner kimdir, Şükrü Özyıldız kimdir kaç yaşındadır, boyu kilosu kaç gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.


ŞEREF MESELESİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Şeref Meselesi Dizisindeki Soner Karakteri Kimdir?

Şükrü Özyıldız Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Şeref Meselesi dizisinde Soner karakterini canlandıran Şükrü Özyıldız 18 Şubat 1988 yılında İzmir'de doğmuştur. Çocukluğu İzmir’de geçen Şükrü Özyıldız'ın Annesi Rum, babası Karadenizlidir. 9 yaşında annesini kaybetmiş ve bir kız kardeşi vardır.

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri Mühendisliğini kazanıp İstanbul‘a geldi. Bir sene okuyup yeniden sınava girdi ve Ege Üniversitesi’nde işletme okumaya başladı. Erasmus öğrenci değişim programı için Portekiz‘e gitti. Küçüklüğünden beri Muay Thai ve Jiu-Jitsu yapıyordu. Orada kafes dövüşlerine katıldı ve merak sardı. Daha sonra ise Kafes Dövüşlerini bıraktı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alması ile birlikte dizilerde oynamaya başlamıştır. Yakışıklı oyuncu oynadığı bütün dizilerde gözde insan olmayı başarmıştır. Şükrü Özyıldız dizilerin yanı sıra tiyatro oyunları ve reklam filmlerinde de oynamıştır. Su sporları ve kafes dövüşlerine merakı vardır. Ayrıca Şükrü Özyıldız Davul ve perküsyon kullanmakta ustadır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Başarılı oyuncu ilk olarak Derin Sular isimli dizi ile oyunculuğa başlamış ve 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hala Umudum Var” dizisinde başrol oynayarak büyük beğeni toplamıştır. Şükrü Özyıldız dizilerin yanı sıra 2013 yılında ilk sinema filmi “Neva” da başrol oynamıştır.

Şükrü Özyıldız Rol Aldığı Diziler

- Şeref Meselesi (Soner)
- Benim Hala Umudum Var
- Derin Sular
- Uçurum

Şükrü Özyıldız Resimleri 





şükrü özyıldız kimdir, şükrü özyıldız, şükrü özyıldız resimleri, şükrü özyıldız yeni dizisi, şükrü özyıldız yeni dizisinin adı ne, şükrü özyıldız ve yeni dizisi,  şükrü özyıldız foto galeri, şükrü özyıldız hakkında bilgi, şükrü özyıldız burcu ne, şükrü özyıldız hangi takımı tutuyor, şükrü özyıldız kaç yaşında, şükrü özyıldız sevgilisi kim, şükrü özyıldız wikipedi, şükrü özyıldız hayatı, şeref meselesi dizisi soner kim, şeref meselesi dizisi oyuncuları, şeref meselesi dizisi karekter isimleri, şeref meselesi soner karakteri kimdir, şeref meselesi dizisi soner gerçek adı ne, şeref meselesi soner resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, şeref meselesi soner gerçekte kimdir,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com