Googlede Ara

SURVİVOR 2014 YARIŞMACILARI KİMLER - SURVİVOR 2014 NE ZAMAN BAŞLIYOR YARIŞMACILAR KİMLER


- Reklamlar -
survivor 2014 ne zaman başlıyor, survivor 2014 yarışmacıları kimler, 2014 survivorda kimler olacak, 2014 survivora katılan ünlüler kimler, 2014 survivor ne zaman hangi kanalda başlayacak, survivor 2014 yarışmacıları isimleri, survivor 2014 ünlüler gönüllüler, survivor 2014 ünlüler takımında kimler var, survivor 2014 ünlüler takımı yarışmacıların isimleri, 


Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor yarışması serisi devam ediyor. Her sezon farklı isimlerle zorlu ada şartlarında yarışan Ünlüler ve Gönüllüler takımlarındaki yarışmacılar zor günler geçirerek birinci olma çabası içine giriyorlar. 
Yayınlandığı her dönemde izlenme rekorları kıran Survivor yarışması bu sezonda adından söz ettireceğe benziyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışması ada içerisindeki zorlu oyunların yanı sıra katılan ünlü yarışmacılarda Survivor yarışmasına renk katıyor. 

Her sezon farklı ünlülerin ve gönüllülerin katıldığı Survivor yarışması için Acun Ilıcalı yeni sezon 2014 Survivor adaya gidecek ünlüleri belirlemek için görüşmelere başladı. Habertürk muhabirine konuşan Acun Ilıcalı 2014 Survivor yarışmasında değişikliklere gittiğini ve izleyenleri sürprizler beklediğini söyleyerek Survivor 2014 için şimdiden iki ismin belirlendiğini açıkladı.

2014 Survivor ünlüler takımı yarışmacıları kimler sorusu üzerine Acun Ilıcalı'nın açıkladığı iki isimden birincisi, Fenerbahçe Bayan Voleybol takımında oynayan güzel voleybolcu Duygu Bal olurken ikinci isim ise geçen sezon yarışmacılarından olan Larrissa Gacemer'in eşi Burak Gacemer olduğunu açıkladı.


Survivor 2014 Ünlüler Takımı Yarışmacıları Kimler

- Merve Aydın
- Ahmet Dursun
- Serenay Aktaş (Serenay Aktaş Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Tolga Karel
- Gökhan Keser
- İsmail Baki








Sizce Survivor'da Bu Sezon Hangi İsimler Olsun?
2014 Survivor'da Görmek İstediğiniz İsmi Yazabilirsiniz.





2014 survivor ünlüleri kimler, 2014 survivor gönüllüleri kimler isimleri, survivor 2014 nasıl katılabilirim, 2014 survivora nasıl katılabilirim, 2014 survivor başvuru formu, 2014 survivor ne zaman baaşlayacak, survivor ünlüler gönüllüler isimleri, survivor ünlüleri kimler oldu, survivorünlülere kimler katıldı, survivor 2014 ünlüler takımı isimleri,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

4 yorum:

  1. pascal nouma tekrar geri gelse keşke zaten tamamlayamamıştı nihat yüzünden

    YanıtlaSil
  2. güzel yarışmacılar var

    YanıtlaSil
  3. İsmail baki kazansin . Tolga elensin zaten yaprak dokumunden beri sevmiyorum

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com