Googlede Ara

KURTLAR VADİSİ PUSU 213. BÖLÜM FRAGMANI - KURTLAR VADİSİ PUSU


- Reklamlar -
kurtlar vadisi pusu 211. bölüm fragmanı, kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanı izle, kurtlar vadisi bu haftaki bölümün fragmanı, abdülhey ölecek mi, abdülhey öldü mü, kurtlar vadisi 211. bölüm fragmanı izle, kurtlar vadisi pusu 211. bölüm fragmanı izle, kurtlar vadisi izle, 211. bölüm kurtlar vadisi pusu, polat alemdar yaşadığını herkese söyleyecek mi, pusat polatı görecek mi, kurtlar vadisi bu hafta varmı, kurtlar vadisi 16 ocak perşembe izle, kurtlar vadisi yeni bölüm 16 ocak perşembe izle

Yıllardır ekranların vazgeçilmez dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu tüm hızı ve heyecanı ile devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile milyonları ekrana kilitleyen ve 11 yıldır zirveden düşmeyen dizi bu hafta da yepyeni bölümü ile ekranlarda olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 211. bölüm ile bu hafta 16 Ocak Perşembe günü izleyici ile buluşacak. Kurtlar Vadisi Pusu 211. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta ki bölümünde tuzağa düşen Abdülhey'in bulunduğu yerde bir çatışma çıkar ve Abdülhey'in bulunduğu eve roketatar atılır.

Şimdi akıllara takılan tek şey Abdülhey öldü mü? yoksa bir şekilde evden çıkmayı başardı mı? yada Abdülhey gerçekten ölecek mi? Polat'ın yaşadığını Pusat'ta öğreniyor. Yoksa Polat Alemdar yaşadığını herkese söyleyecek mi? işte tüm bu merak edilenler 16 Ocak Perşembe günü Kurtlar Vadisi Pusu 211. bölümde yanıt bulacak.


KURTLAR VADİSİ PUSU 213. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ>>>



Kurtlar Vadisi Pusu 211. Bölüm Fragmanı İzle


                                




Kurtlar Vadisinin Yeni Bölümü Hakkında Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz.
Abdülhey Gerçekten Ölecek mi?

.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

7 yorum:

  1. sıra abdülhey de herhalde ölüp ölüp dirilme sırası

    YanıtlaSil
  2. bence abdülhey oraya erken geldiği için planlı geldi cahitn böyle bişey yapacağını bildiği için yani ölmedi bence

    YanıtlaSil
  3. abdülhey ölmedi bence polata bak nasıl oluyomuş acı cekmek diyecek

    YanıtlaSil
  4. Abdülhey ölmeyecek onun sırası daha gelmedi

    YanıtlaSil
  5. eğer o abdülhey ölürse varya cahit yatacak yerin yok senin

    YanıtlaSil
  6. evet abdül hey polata misilleme ypıyor

    YanıtlaSil
  7. abdulhey ölmedi polat mematinin mezarının başında otururken abdulhey polatı arkadan izliyordu polat ağaçların çıtırtısını duyunca arkasına dönüp baktı ama abdulhey polata görünmemek için ordan uzaklaştı

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com