Googlede Ara

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI BİLET FİYATLARI - GS BJK DERBİ MAÇI BİLETLERİ KAÇ PARA


- Reklamlar -
galatasaray beşiktaş maçı, galatasaray beşiktaş maçı bilet fiyatları, galatasaray beşiktaş maçı biletleri ne kadar, galatasaray beşiktaş maçı nerden alınır, galatasaray beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa sunulacak, galatasaray beşiktaş maçı biletleri kaç para, galatasaray beşiktaş maçı biletleri nasıl alabilirim, gs bjk maçı bilet fiyatları, gs bjk maçı derbi fiyatları kaç para 


Süper Toto Süper Lig de 22. hafta maçları arsında olan Galatasaray Beşiktaş maçı 22 Şubat Cumartesi akşamı Türk Telekom Arena da oynanacak. Heyecanla beklenen dev derbi süper ligin 22. haftasına damgasını vuracak. Tüm taraftarların merakla bekledikleri Galatasaray Beşiktaş maçı bilet fiyatları belli oldu. Bu heyecanlı geçecek derbiyi canlı izlemek ve o anlara ortak olmak isteyenler için Galatasaray Beşiktaş maçı bilet fiyatlarını sizler için paylaşacağız.

Galatasaray Beşiktaş derbisi biletleri bugün satışa çıkıyor. 22 Şubatta oynanacak olan gs bjk derbisi biletleri bugün saat 11.00'da GS Bonus kart sahiplerine öncelikli satışa çıkacak.

Genel satış ise 19 Şubat Çarşamba günü saat 11.00'de olacak...


İşte 22 şubat 2014 Gs Bjk maçı bilet fiyatları... 

Kategori 1: (YEMEKLİ VIP): 500 TL
Kategori 2: (VIP): 350 TL
Kategori 3: 250 TL
Kategori 4: 200 TL
Kategori 5: 100 TL
Kategori 6: 90 TL
Kategori 7: 80 TL


- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com