Googlede Ara

SURVİVOR SAMANTA MI ELENDİ MÜGE Mİ ELENDİ - 24 MART PAZARTESİ SMS SONUÇLARI


- Reklamlar -
Star TV'nin sevilen yarışması Survivor Ünlüler Gönüllüler ekranlarda olmaya devam ediyor. Cumartesi Pazar ve Pazartesi günleri izleyici ile buluşan Survivor ünlüler gönüllüler yarışması 24 Mart Pazartesi akşamı 3. elemesini gerçekleştirdi.

Bilindiği üzere 23 Mart Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı ve dokunulmazlığın sahibi oldu. Oyunu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde adadan gitmesini istediği ismi yazdılar. 23 Mart Pazar günü gönüllülerin ada konseyinde en çok yazılan isim Samanta ve Müge oldu.

23 Mart Pazar günü ada konseyinde 4 oy Samanrta'ya 4 oy da Müge ye çıktı ve eleme oylaması için iki isim birden seçildi.




Samanta mı elendi? Yoksa Müge mi?


Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 4. haftası 3. elemesi bu akşam 24 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek. 24 Mart Pazartesi akşamı yapılan SMS oylamasında Gönüllüler takımından en çok oyu alan isim YİĞİT oldu.


24 Mart Pazartesi Gönüllüler takımından YİĞİT eleme için TURABİ'yi seçti.


24 Mart Pazartesi Gönüllüler takımından elenen isim SAMANTA oldu.


24 MART SURVİVOR EN ÇOK OYU KİM ALDI>>>



Sizce Elenen İsim Doğru Tercih mi? 
Sizin Gönüllüler Takımından Favoriniz Kim?




survivor kim elendi, survivor müge mi elendi 24 mart 2014, survivor eleme, kim elendi survivor, 24 mart survivor kim elendi, survivor eleme 24 03 2014, survivorda adadan kim gitti, gönüllüler takımından kim gitti, gönüllüler takımından kim elendi 24 mart 2014, survivor samanta mı elendi, samanta mı elendi müge mi, müge mi elendi yoksa samanta mı, dün akşam gönüllülerden kim elendi, survivor gönüllülerden 24 mart kim elendi, gönüllülerden en çok oyu alan kim oldu, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com