Googlede Ara

ULAN İSTANBUL ZEYNEP (MELİSA ASLI PAMUK) KİMDİR - MELİSA ASLI PAMUK BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -


ULAN İSTANBUL DİZİSİ ZEYNEP...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi ve son dönemlerin en çok izlenen dizisi olan Ulan İstanbul oldukça ilgi görmekte ve her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 

Ulan İstanbul dizisi bir grup çok iyi arkadaş olan Kandemir ve çetesinin hem dostluklarını hemde kendilerine has soygun yapma tekniklerinin anlatılması ile gelişmektedir. Çetenin lideri Kandemir, çete üyelerinin hepsine sahip çıkmış ve uzun yıllar beraberdirler. Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Ulan İstanbul dizisinin başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım, Gözde Türkpençe, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimler yer almaktadır.

Ulan İstanbul dizisi oyuncularına yeni katılan ve gruba da giren Zeynep karakteri grubun tüm sırlarını öğrenmeye çalışmaktadır. Çetenin gizli düşmanı olan Zeynep karakterini Melisa Aslı Pamuk canlandırmaktadır.

Güzelliği ile dikkat çeken isimlerin başında Melisa Aslı Pamuk Her Sevda Bir Veda dizisi ile ekranlardaydı. Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk şimdi Ulan İstanbul dizisi ile ekranlarda olacak. Ulan İstanbul dizisi Zeynep karakterini canlandıracak olan Melisa Aslı Pamuk dizide Ferdi'nin eski sevgilisidir. 
İnternet arama motorlarında yapılan aramaların başında Melisa Aslı Pamuk kimdir, Melisa Aslı Pamuk kaç yaşındadır, Ulan İstanbul Zeynep kimdir gibi aramalar geliyor olmasından dolayı sizlere Melisa Aslı Pamuk biyografi ve resimlerini paylaşacağız.

ULAN İSTANBUL OYUNCULARI>>>

Melisa Aslı Pamuk Kimdir

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991 Hollanda doğumlu Türk kökenli profesyonel oyuncu ve modeldir. 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan Miss Turkey yarışması birincisidir.

Türkiye'yi 2011 yılının Eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenen Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışmasında temsil etmiştir.
Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir.
İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Flemenkçe (Hollandaca), Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1.76 boyunda ve 58 kg olan tescilli güzel 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir.

Modelliğe henüz on dört yaşında iken başlamıştır. Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır.
Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış. Daha sonra Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl Şafak Sezer 'in G.D.O. KaraKedi adlı filmiyle ilk sinema filminde yer almıştır.


Melisa Aslı Pamuk Resimleri





Melisa Aslı Pamuk Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.

ulan istanbul dizisi, ulan istanbul dizi oyuncu isimleri, ulan istanbul dizisi melisa aslı pamuk kimdir, ulan istanbul dizi oyuncuları, melisa aslı pamuk kimdir, melisa aslı pamuk kaç yaşındadır, melisa aslı pamuk ne iş yapıyor, melisa aslı pamuk resimleri, melisa aslı pamuk biyografi, melisa aslı pamuk wikipedia, ulan istanbul zeynep kim, ulan istanbul zeynep karakteri, ulan istanbul zeynep kim, ulan istanbul zeynep resimleri, ulan istanbul zeynep gerçek adı ne, ulan istanbul zeynep foto galeri, ulan istanbul karakter isimleri, ulan istanbul zeynep, ulan istanbul zeynep hakkında bilgi

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com