Googlede Ara

MANGA 2014 IŞIKLARI SÖNDÜRSELER BİLE YENİ ALBÜMÜ VE ŞARKILARI


- Reklamlar -
MANGA IŞIKLARI SÖNDÜRSELER BİLE ALBÜMÜ...

Türk Rock müziğinin sevilen ve başarılı gruplarından olan Manga 2014 yeni albümlerini çıkardılar. Manga Işıkları Söndürseler Bile adını verdiği yeni albümleri ile müzik marketlerde yerini aldı.
Geniş hayran kitlesine sahip olan Manga grubu Işıkları Söndürseler Bile adlı yeni albümleri ile şimdiden beğenilen ve en çok dinlenen albümler arasında yerini aldı.

Manga 2014 yeni albümü Işıkları Söndürseler Bile adını verdikleri albümün kayıtları grubun kendi stüdyoları olan studion da tamamlandı.

2014 Manga yeni albümü dinle yenler albümde toplam 12 şarkı ile karşılaşıyor. Bugüne kadar bir çok ünlü sanatçı ile düet yapan başarılı grup manga yeni albümlerinde de pop müziğin başarılı ismi olan Kenan Doğulu ile Bize Müsaade Ettim şarkısında düet yapmışlardır. Manga'nın yeni albümünün çıkış parçası ise Fazla Aşkı Olan Var mı isimli şarkı oldu ve fazla aşkı olan varmı şarkısının klibi ise dijital ortamlarda ve müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.


Manga 2014 Işıkları Söndürseler Bile Albüm Şarkıları

  1 - Dem
  2 - Fazla Aşkı Olan Var Mı? (Şarkı Sözleri ve Klibi İçin TIKLAYINIZ>>>)
  3 - Hint Kumaşı (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
  5 - Bize Müsaade Ettim (feat. Kenan Doğulu)
  6 - Bir Varmış Bir Yokmuş
  7 - Işıkları Söndürseler Bile
  8 - En Güzel Şarkım
  9 - Gözünü Aç Çocuk
10 - Romantik Şizofren
11 - Eriyorum Nihayete
12 - Yaranmaz Aşık

Manga'nın yeni albümünde yer alan şarkıların kliplerini ve şarkıların sözlerini ilerleyen günlerde sitemizde bulabilir bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Albüm hakkında düşüncelerinizi paylaşarak Manga grubuna destek olabilirsiniz.

manga yeni albümü, manga yeni 2014 albümü ismi, manganın yeni albüm şarkıları, manga 2014 ışıkları söndürseler bile albümü dinle, 2014 manga yeni albüm şarkıları, manga yeni albüm indir, manga yeni albüm dinle, manga fazla aşkı olan var mı albümü dinle, manga 2014 albüm, manga yeni albüm şarkılarının isimleri, manga ışıkları söndürseler bile albümü indir dinle, manga 2014, manganın yeni şarkıları, manganın yeni albümünün ismi ne, manganın 2014 yeni albümünün ismi, manganın yeni albümündeki şarkılar, manga yeni albümünde kaç şarkı var, manga resimleri, manga 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com