Googlede Ara

GALATASARAY UEFA RAKİPLERİ KİMLER - ŞAMPİYONLAR LİGİ GALATASARAY'IN RAKİPLERİ KİMLER


- Reklamlar -

GALATASARAY UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİPLERİ...

Süper Toto Süper Lig'in bitmesi ile bu senenin şampiyonu belli oldu. Fenerbahçe 2013-2014 yılı şampiyonu olurken ikinci olan Galatasaray ise şampiyonlar ligine doğrudan katılmaya hak kazandı. Fenerbahçe şike cezası için katılamadığı UEFA şampiyonlar ligine Galatasaray ve Beşiktaş temsilcilerimiz olarak gidecekler.

Üçüncü olan Beşiktaş ise şampiyonlar ligi için ön eleme oynayacak ve ön eleme sonrası UEFA şampiyonlar ligine katılma hakkı olursa eğer Şampiyonlar Liginde Galatasaray ile de karşı karşıya gelme şansları olacak.

Süper Toto Süper Lig de ikinci olan ve UEFA şampiyonlar ligine direk katılma hakkı kazanan Galatasaray'ın şampiyonlar ligindeki muhtemel rakipleri belli oldu. Galatasaray'ı UEFA şampiyonlar liginde çok zorlu rakipler bekliyor.
UEFA Şampiyonlar Liginde Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında Barcelona, Real Madrid, Cehelsea, Bayern Münih, Atletico Madrid gibi zorlu takımlar yer alıyor.


İşte Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri

Barcelona (İspanya)
Real Madrid (İspanya)
Atletico Madrid (İspanya)
Bayern Münih (Almanya)
Chelsea (İngiltere)
Manchester City (İngiltere)
Juventus (İtalya)
Shaktar Donetsk (Ukrayna)
CSKA Moskova (Rusya)
Schalke 04 (Almanya)
Oliympiakos (Yunanistan)
Basel (İsviçre)
Ajax (Hollanda)
Sporting Lisbon (Portekiz)
Steaua Bükreş (Romanya)
Liverpool (İngiltere)
Celtic (İskoçya)
Borussia Dortmund (Almanya)
Roma (İtalya)
Benfica (Portekiz)
Bayer Leverkusen (Almanya)
Monaco (Fransa)
Paris Saint-Germain (Fransa)
Aalborg (Danimarka)
Standard Liege (Belçika)


UEFA Şampiyonlar Liginde Galatasaray'ın muhtemel rakipleri yukarıdaki gibidir. Galatasaray'a şimdiden başarılar diliyoruz. İlerleyen günlerde Galatasaray şampiyonlar ligi rakipleri ve maçları ile ilgili bilgileri buradan takip edebilirsiniz.


galatasaray şampiyonlar ligi, galatasaray şampiyonlar ligi rakipleri kimler, galatasaray muhtemel uefa ligi rakipleri, galatasaray rakipleri kimler, galatasaray uefa rakipleri belli oldu, galatasaray uefa şampiyonlar ligi rakipleri belli oldu mu, galatasaray şampiyonlar ligindeki rakipleri belli oldu, galatasaray uefa şampiyonlar ligi rakipleri, galatasaray uefa maçları kimlerle olacak, galatasaray şampiyonlar liginde kimlerle karşılaşacak, galatasaray uefa da kimlerle karşılaşacak,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com