Googlede Ara

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ CELAL (TOLGA ORTANCIL) KİMDİR - TOLGA ORTANCIL BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ CELAL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Star TV ekranlarının sevilen ve beğenilen dizisi Güzel Köylü dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Güzel Köylü dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmeyi başarmıştır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat, Su Kutlu, Talga Ortancıl, Simge Selçuk gibi isimlerin rol aldığı Güzel Köylü dizisi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen oyuncu olan Talga Ortancıl yediden yetmişe herkesin merak ettiği isim haline gelmiştir.

Sizlere bu yazımızda yakışıklı oyuncu Talga Ortancıl kimdir, Güzel Köylü dizisi Celal karakteri kimdir Talga Ortancıl kaç yaşındadır gibi hakkında merak edilenleri ve Talga Ortancıl biyografisini paylaşacağız.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Tolga Ortancıl Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel Köylü dizisinde Celal karakterini canlandıran Tolga Ortancıl, 21 Haziran 1992 İzmir Konak ilçesinde doğmuştur. Eğitim hayatını Beykent Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra oyunculuğa gönül veren isimlerden oldu. Tolga Ortancıl boyu 1,75 ve kilosu 62 dir.bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Tolga Ortancıl oyunculuk deneyimine TRT 1 ekranlarında Elde Var Hayat dizisinde rol alarak başlamıştır. Tolga Ortancıl Kuzey Güney dizisinde de rol almıştır ve Sefer karakterini canlandırmıştır. Dizilerin yanı sıra reklam filminde de oynayan yakışıklı oyuncu Atasay reklamında da oynamıştır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Yakışıklı ve başarılı oyuncu olan Tolga Ortancıl bugünlerde Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerini Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın olduğu Güzel Köylü dizisinde Celal karakterini canlandıracaktır.

Tolga Ortancıl Boyu   : 1,75
Tolga Ortancıl Kilosu : 62


Tolga Ortancıl Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014 - Güzel Köylü - Celal
2013 - Kuzey Güney - Sefer
2010 - Elde Var Hayat - Kaan
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tolga Ortancıl Resimleri









güzel köylü dizisi, güzel köylü dizisi oyuncuları kimler, güzel köylü oyuncu kadrosu, güzel köylü celal, güzel köylü celal karakteri, güzel köylü celal kim, güzel köylü celal hakkında bilgi, güzel köylü dizisi celal resimleri, güzel köylü dizisi celal gerçek adı ne, güzel köylü dizisi celal biyografi, tolga ortancıl, tolga ortancıl kimdir, tolga ortancıl biyografi, tolga ortancıl resimleri, tolga ortancıl hayatı, tolga ortancıl kaç yaşında, tolga ortancıl nereli, tolga ortancıl sevgilisi, tolga ortancıl burcu ne, tolga ortancıl foto galeri, tolga ortancıl dizileri, tolga ortancıl boyu kaç kilosu kaç, tolga ortancıl güzel köylü dizisi celal, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com