Googlede Ara

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ NİHAL (SİMGE SELÇUK) KİMDİR - SİMGE SELÇUK BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ NİHAL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Star TV ekranlarının sevilen ve beğenilen dizisi Güzel Köylü dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Güzel Köylü dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmeyi başarmıştır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat, Su Kutlu, Simge Selçuk,Talga Ortancıl gibi isimlerin rol aldığı Güzel Köylü dizisi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen oyuncu olan Simge Selçuk yediden yetmişe herkesin merak ettiği isim haline gelmiştir.

Sizlere bu yazımızda güzel oyuncu Simge Selçuk kimdir, Güzel Köylü dizisi Nihal karakteri kimdir, Simge Selçuk kaç yaşındadır gibi hakkında merak edilenleri ve Simge Selçuk biyografisini paylaşacağız.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>



Simge Selçuk Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel Köylü dizisinde Nihal karakterini canlandıran güzel oyuncu Simge Selçuk, 1975 yılında Ankara’da doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun
olan Simge Selçuk, oyunculuk hayatına Ankara’da başlamış İstanbul’da devam etmiştir.

Oyunculuğa ilk adımı Tiyatro ile atan güzel oyuncu İstanbul Tiyatrosu’nda birçok oyunda yer almıştır. Daha sonra da dizi oyunculuğuna başlayan Simge Selçuk birçok dizide oynayarak başarılı
bir oyuncu konumuna gelmiştir. İlk olarak 1993 yılında Ferhunde Hanımlar dizisinde rol alarak başladığı dizi kariyerine Çiçek taksi, Tatlı Kaçıklar gibi dizilerle devam eden başarılı oyuncu asıl yıldızının parladığı ve adını duyurduğu dizi ise 2004 yılında yayınlanan Aliye dizisi oldu.

Yabancı dil olarak İngilizce yi çok iyi derecede bilen Simge Selçuk 1,73 boyunda ve 66 kilo ağırlığındadır. Oynadığı diziler sayesinde çok sevilen Selçuk kısa sürede gönülleri fet etmiştir. Hala hayatına oyunculukla devam eden güzel şuan Güzel Köylü dizisinde Nihal karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Simge Selçuk boyu   : 173

Simge Selçuk kilosu  : 66

Simge Selçuk Twitter: twitter.com/simgeselcuk


Simge Selçuk Rol Aldığı Diziler

1993 Ferhunde Hanımlar
1995 Çiçek Taksi
1996 Gurbetçiler
1996 Tatlı Kaçıklar
1999 Ayrılsakta Beraberiz
2000 Evdeki Hesap
2000 Evdeki Yabancı
2001 Dünya Varmış
2002 Bir Tatlı Huzur
2004 Aliye
2004 Metropalas
2004 Çınaraltı
2006 Acemi Cadı
2007 Ayda
2007 Elveda Derken
2007 Kader
2008 Küçük Kadınlar
2011 Avrupa Avrupa
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2014 Güzel Köylü


Simge Selçuk Resimleri






güzel köylü dizisi, güzel köylü dizisi oyuncuları kimler, güzel köylü oyuncu kadrosu, güzel köylü nihal, güzel köylü nihal karakteri, güzel köylü nihal kim, güzel köylü nihal hakkında bilgi, güzel köylü dizisi nihal resimleri, güzel köylü dizisi nihal gerçek adı ne, güzel köylü dizisi nihal biyografi, simge selçuk, simge selçuk kimdir, simge selçuk biyografi, simge selçuk resimleri, simge selçuk hayatı, simge selçuk kaç yaşında, simge selçuk nereli, simge selçuk sevgilisi, simge selçuk burcu ne, simge selçuk foto galeri, simge selçuk dizileri, simge selçuk boyu kaç kilosu kaç, simge selçuk güzel köylü dizisi nihal, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com