Googlede Ara

GÜLLERİN SAVAŞI CİHAN (SERCAN BADUR) KİMDİR - SERCAN BADUR KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİSİ


- Reklamlar -
GÜLLERİN SAVAŞI CİHAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D yeni dizilerini ve programlarını izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Kanal D nin yeni dizisi olan Güllerin Savaşı dizisi şimdiden merak edilip araştırılmaya başlandı.

Kanal D Güllerin Savaşı dizisi daha önceden Aşkta ve Savaşta ismi ile çıkacağı duyurulmuştu, fakat dizinin adı Güllerin Savaşı olarak değiştirildi. Yeni başlayacak olan Güllerin Savaşı dizisinin başrolünde Bir Aşk Hikayesi dizisinde Ceylan karakterini canlandıran güzel oyuncu Damla Sönmez yer alıyor.

Güllerin Savaşı dizisinin diğer oyuncularının arasında ise Barış Kılıç, Canan Ergüder, Sercan Badur, Feyza Civelek gibi isimler bulunuyor. Güllerin Savaşı dizisinin konusu genel olarak Damla Sönmez'in canlandırdığı Gülru karakterinin, babasının çalıştığı köşkte hayran duyduğu ve imrendiği Gülfem gibi olmak istemesini ve yaşanan olayları konu alacak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güllerin Savaşı dizisinin oyuncularını ve dizinin konusunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde Güllerin Savaşı dizisi oyuncularının biyografilerini burada bulabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda Güllerin Savaşı dizisinde Cihan karakterini canlandıran Sercan Badur kimdir, Sercan Badur kaç yaşında boyu kilosu kaç, Güllerin Savaşı Cihan kimdir kaç yaşındadır gibi soruların cevaplarını paylaşacağız.

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Güllerin Savaşı Dizisi Cihan Karakteri Kimdir

Sercan Badur Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güllerin Savaşı dizisinde Cihan karakterini canlandıran Sercan Badur 30 Ekim 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul da tamamlamıştır. Bu eğitimin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitimine devam etmiştir. Konservatuarda eğitim görürken birçok dizi ve reklam teklifi almıştır.

Birçok reklamda oynamasının ardından Sercan Badur Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol aldı. Bu dizide Necati karakterini canlandıran genç oyuncu rolünü çok iyi bir şekilde yerine getirmiştir. Sercan Badur 2010 yılında Dot tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır. Bununla birlikte ünlü oyuncu en son 2010 yılında Atlıkarınca filminde Edip karakterini canlandırmıştır.
Genç oyuncu Öyle bir geçer zaman ki dizisinde adını tamamen duyurmuştur. 

Star TV ekranlarında yayınlanan Canımın içi dizisinde Sercan Badur Kaya karakterini canlandırmıştır. Sercan Badur şimdilerde ise Güllerin Savaşı dizisinde Cihan karakterini canlandırmaktadır.

Sercan Badur Twitter Heabı        : https://twitter.com/serkanbadur
Sercan Badur Facebook Heabı  : https://tr-tr.facebook.com/serkan.badur


Sercan Badur Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014 Güllerin Savaşı - Cihan
2010 Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Kanal D

2010 Atlı Karınca - Yönetmen: İlksen Başarır (uzun metraj)
2009 Karanlıktakiler – Yönetmen: Çağan Irmak (uzun metraj)
2009 Üçte Bir- Yönetmen: Ferit Katipoğlu (kısa metraj)


Sercan Badur Rol Aldığı Reklam Filmleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2010 Pop Kek (TV)
2010 TURKCELL VINN (INTERNET)
2009 Panda Dondurma (TV) Yönetmen: Sinan Çetin
2009 Feast Dondurulmuş Gıda Ürünü (TV, 2 Seri)
2009 Schneider Electric (TV)
2009 TRT TANITIMI (TV) Yönetmen: Onur Ünlü
2009 TURKCELL - Gençken Yapılacak Yüz Şey Tanıtımı- (INTERNET)
2009 ALPELLA OLE (INTERNET)
2009 YENİ RAKI (INTERNET)
2009 ÜLKER 65.YIL (INTERNET)
2008 Coca Cola (TV)


Sercan Badur Resimleri




güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizi oyuncuları kimler, güllerin savaşı dizi oyuncu kadrosu, güllerin savaşı dizisinde kim kimdir, güllerin savaşı dizisi cihan kim, güllerin savaşı dizisi cihan karakterini canlandıran kim, güllerin savaşı dizisi cihancihan güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizisi cihan fotoğrafları, güllerin savaşı cihan resimleri, cihan foto galeri güllerin savaşı, sercan badur kimdir, sercan badur kaç yaşında, sercan badur biyografi, sercan badur wikipedi, sercan badur hakkında bilgi, sercan badur boyu kaç kilosu kaç, sercan badur hangi dizilerde oynadı, sercan badur nereli, sercan badur foroğrafları, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com