Googlede Ara

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ CHRİS (MİCHAELA FOLDİOVA) KİMDİR - MİCHAELA FOLDİOVA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ CHRİS...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Star TV ekranlarının sevilen ve beğenilen dizisi Güzel Köylü dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Güzel Köylü dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmeyi başarmıştır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat, Su Kutlu, Talga Ortancıl, Simge Selçuk, Esin Civangil gibi isimlerin rol aldığı Güzel Köylü dizisi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen oyuncu olan Michaela Foldiova yediden yetmişe herkesin merak ettiği isim haline gelmiştir.

Sizlere bu yazımızda güzel oyuncu Michaela Foldiova kimdir, Güzel Köylü dizisi Chris karakteri kimdir, Michaela Foldiova kaç yaşındadır gibi hakkında merak edilenleri ve Michaela Foldiova biyografisini paylaşacağız.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Michaela Foldiova Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel Köylü dizisinde Chris karakterini canlandıran Michaela Foldiova Çek asıllı modeldir. 2011 yılında Türkiye ye gelen ve birden yıldızı parlayan Michaela Foldiova Türkiye de bir çok dizide rol almıştır. Türkçeyi çok iyi konuşabilen Michaela Foldiova, başrollerinde Cem Özer ve Erkan Meriç'in rol aldığı Acayip Hikayeler dizisinde oynamıştır. 

Daha sonra güzel oyuncu ve model Michaela Foldiova Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un dizide bardan çıkıp tek gecelik ilişki yaşadığı oya karakteri ile ekranlarda olmuştu. Ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol alan Michaela Foldiova şimdi ise Gizem Karaca'nın başrolünde olduğu Güzel Köylü dizisinde Chris karakterini canlandırmaktadır.

Güzel Köylü dizisinde Chris karakteri; Kaan'nın arkadaşıdır ve Kaan ile Gül'ün sevgili olduğunu düşünmektedir.


Michaela Foldiova Rol Aldığı Diziler

- Güzel Köylü Chris
- Muhteşem Yüzyıl
- Kuzey Güney
- Acayip Hikayeler


Michaela Foldiova Resimleri




güzel köylü dizisi, güzel köylü dizisi oyuncuları kimler, güzel köylü oyuncu kadrosu, güzel köylü chris, güzel köylü chris karakteri, güzel köylü chris kim, güzel köylü chris hakkında bilgi, güzel köylü dizisi chris resimleri, güzel köylü dizisi chris gerçek adı ne, güzel köylü dizisi chris biyografi, michaela foldiva, michaela foldiva kimdir, michaela foldiva biyografi, michaela foldiva resimleri, michaela foldiva hayatı, michaela foldiva kaç yaşında, michaela foldiva nereli, michaela foldiva sevgilisi, michaela foldiva burcu ne, michaela foldiva foto galeri, michaela foldiva dizileri, michaela foldiva boyu kaç kilosu kaç, michaela foldiva güzel köylü dizisi chris, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com