Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ BURCU (NİHAL IŞIKSAÇAN) KİMDİR - NİHAL IŞIKSAÇAN KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ BURCU...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir dizi ile daha başarısını sürdürüyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi yapımını Süreç film üstleniyor. Fox tv'nin yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş konular ile izleyenlerin karşısında olacak.

Kiraz mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Fatma Toptaş, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi isimler yer alıyor. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox tv'nin Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları arasında olan Burcu karakterini canlandıran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Nihal Işıksaçan hakkında bilgiler vereceğiz. Nihal Işıksaçan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç kilosu kaç, kiraz mevsimi Burcu Uyar kimdir gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
İlerleyen günlerde ise Kiraz Mevsimi dizisi tüm oyuncularının biyografilerini buradan ulaşabilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kiraz Mevsimi Dizisi Burcu Karakteri Kimdir?


Nihal Işıksaçan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi dizisinde Burcu Uyar karakterini canlandıran Nihal Işıksaçan 5 Eylül 1984 yılında İstanbul da doğmuştur. Dizide büyük beğeni toplayan Nihal Işıksaçan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezundur. 

Nihal Işıksaçan ilk oyunculuk deneyimini Kiraz Mevsimi dizisi ile gerçekleştirmektedir. Başarılı bir oyunculuk sergileyen ve beğenilen oyuncu 1,76 boyunda ve 55 kilo ağırlığındadır. İlerleyen günlerde Nihal Işıksaçan hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

Nihal Işıksaçan'ın canlandırdığı Burcu karakteri Kiraz Mevsimi dizisinde; 22 yaşında minyon tipli, sevimli, güzel bir genç kızdır. Burcu, Mete'nin kız kardeşidir ve Öykü'nün hem çocukluk hem de üniversiteden sınıf arkadaşıdır. Öykü'nün ağebeyine olan aşkını bilir ve her fırsatta ona açılmasını ister. Okuldan arkadaşı olan Emre'ye platonik aşıktır. Aşırı duygusal, hassas, yardımsever, iyi niyetli, inatçı ve güvenilir biridir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Nihal Işıksaçan Boyu     : 1,76
Nihal Işıksaçan Kilosu   : 55
Nihal Işıksaçan Twitter  : https://twitter.com/IsKsacan

UYUZ AYAZ SENİN ADIN ŞARKISI>>>

Nihal Işıksaçan Resimleri




nihal ışıksaçan kimdir, nihal ışıksaçan kaç yaşında, nihal ışıksaçan boyu ve kilosu, nihal ışıksaçan saç rengi, nihal ışıksaçan biyografi, kiraz mevsimi, kiraz mevsimi burcu kim, kiraz mevsimi burcu karakteri kimdir, kiraz mevsimindeki burcu kim, kiraz mevsimindeki burcu gerçekte kim, kiraz mevsimi izle, kiraz mevsimi başroldeki kız kim, kiraz mevsimi dizi oyuncuları, kiraz mevsimi başrol oynayan burcu kim, kiraz mevsimi burcu resimleri, kiraz mevsimi burcu kaç yaşında nereli, kiraz mevsimi burcu kıyafetleri, kiraz mevsimi burcu resimleri, kiraz mevsimi burcu boyu kilosu, nihal ışıksaçan frikikleri, nihal ışıksaçan videosu izle bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

6 yorum:

  1. çok tatlı kanım ısındı

    YanıtlaSil
  2. Cok tatli, cok sirin biri Burcu.Yardimsever, iyiniyyetli,guvenilen bir kiz.BAYILDIM..............

    YanıtlaSil
  3. çok iyisin umarım gercektede bolesindirrr

    YanıtlaSil
  4. bencede çok iyi birisi ilk olarak kiraz mevsiminde oynamış ama çokkkkkkk başarılı

    YanıtlaSil
  5. Gercek hayatta onunla sosyal ağda konuştum onu anlamak zor onu çözmek zor bide sürekli kendinden bahsediyor

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com