Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ EMRE (ARAS AYDIN) KİMDİR - ARAS AYDIN KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ EMRE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir dizi ile daha başarısını sürdürüyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi yapımını Süreç film üstleniyor. Fox tv'nin yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş konular ile izleyenlerin karşısında olacak.

Kiraz mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Fatma Toptaş, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi isimler yer alıyor. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox tv'nin Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları arasında olan Emre karakterini canlandıran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Aras Aydın hakkında bilgiler vereceğiz. Aras Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç kilosu kaç, kiraz mevsimi Emre Yiğit kimdir gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
İlerleyen günlerde ise Kiraz Mevsimi dizisi tüm oyuncularının biyografilerini buradan ulaşabilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kiraz Mevsimi Dizisi Emre Karakteri Kimdir?


Aras Aydın Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi dizisinde Emre Yiğit rolünü canlandıran kişinin gerçek ismi Aras Aydın’dır. 
Aras Aydın 2 Temmuz 1989 yılında Eskişehir’de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan yakışıklı oyuncu daha önceden Öğretmen Kemal adlı dizide oynamıştır. Başarılı oyuncu şimdilerde ise Fox Tv de yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde Emre karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır. 

Kiraz Mevsimi Dizisinde Emre Yiğit;
Emre, 22-23 yaşlarında yakışıklı bir gençtir. Sare’nin mahallesinde gençlerin oluşturduğu futbol takımının antrenörüdür. Öykü’den çok hoşlanır fakat ona açılmaya çekinir, arkadaşlıklarının bitmesinden korkar. Emre, tekstil mühendisliği son sınıf öğrencisi. Öykü’nün mahallesinde gençlerin oluşturduğu futbol takımının antrenörüdür.

Emre Yiğit, biraz kötü karakter olarak dursa da içinden aslında onun tek istediği iyi bir arkadaşlık ve sevgili. Büyük aşk arasında kalıp, aşkı için her türlü fedakarlığı yapabilecek bir karakter olacaktır. Emre Yiğit, özellikle Öykü'nün, başına çok büyük belalar açacak bir o kadar da onu sevip, onun için bir çok fedakarlık yapacaktır.


Aras Aydın Rol Aldığı Diziler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- 2014 Kiraz Mevsimi (Emre)
- 2010 Öğretmen Kemal (Mert)


Aras Aydın Resimleri




aras aydın kimdir, aras aydın kaç yaşında, aras aydın boyu ve kilosu, aras aydın saç rengi, aras aydın biyografi, kiraz mevsimi, kiraz mevsimi emre kim, kiraz mevsimi emre karakteri kimdir, kiraz mevsimindeki emre kim, kiraz mevsimindeki emre gerçekte kim, kiraz mevsimi izle, kiraz mevsimi başroldeki çocuk kim, kiraz mevsimi dizi oyuncuları, kiraz mevsimi başrol oynayan emre kim, kiraz mevsimi emre resimleri, kiraz mevsimi emre kaç yaşında nereli, kiraz mevsimi emre kıyafetleri, kiraz mevsimi emre resimleri, kiraz mevsimi emre boyu kilosu, aras aydınaras aydın videosu izle bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

7 yorum:

  1. Sefkat tepede de vardi emre

    YanıtlaSil
  2. Aras Aydin cok yetenekli bir oyuncu.Hem de cok yakisikli.Oykuyu cok seviyor.Boyle ask bence hic bir yerde yok.Icden, kimse bilmeden sevmek insana aci veriyor,hem de her insanin isi degil.Onun kalbi temiz.O cok sevdigi icin Oykuyu uzmuyor, ona hep saygi gosteriyor.......Gercek hayatda botle ask varmi acaba, cok merak ediyorum.Eger varsa lutfen yorum yazarken bu soruma cevap verin.Ama icden olsun lutfen..................

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hıı emre öyküyü sevmiyorki ilk başlarda hoşlanıyor gibiydi ama burcuyu seviyorlar sen daha uyu demi uyu uyu öykü ile ayaz sevgili
      ayaz <3 öykü öyaz aşkı çok seviyorum yaaa

      Sil
  3. Aras AYDIN çooooooooooooooook tatlı.:)şefkat tepeyi hiç izlemedim ama iyiki izlememişim yoksa emreyi sevmezdim:D

    YanıtlaSil
  4. Emre ve burcu çok tatlı bir çift

    YanıtlaSil
  5. Meteyi oyundan cikarsinlar sevenlerin arasini giriyor

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com