Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ İLKER (SERKAN BÖREKYEMEZ) KİMDİR - SERKAN BÖREKYEMEZ KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ İLKER...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir dizi ile daha başarısını sürdürüyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi yapımını Süreç film üstleniyor. Fox tv'nin yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş konular ile izleyenlerin karşısında olacak.

Kiraz mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Fatma Toptaş, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Serkan Börekyemez, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi isimler yer alıyor. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox tv'nin Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları arasında olan İlker karakterini canlandıran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Serkan Börekyemez hakkında bilgiler vereceğiz. Serkan Börekyemez kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç kilosu kaç, kiraz mevsimi İlker Korkmaz kimdir gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
İlerleyen günlerde ise Kiraz Mevsimi dizisi tüm oyuncularının biyografilerini buradan ulaşabilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Kiraz Mevsimi Dizisi İlker Karakteri Kimdir?


Serkan Börekyemez Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi dizisinde İlker karakterini canlandıran Serkan Börekyemez 28 Mayıs 1985 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Felsefe ve Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitimler alan Serkan Börekyemez aranan ve sevilen oyuncular arasındadır. 

Dizilerin yanı sıra reklam filmlerinde de oynayan Serkan Börekyemez ayrıca radyo proğramcılığı ve dublaj da yapmaktadır. 1,88 boyunda ve 84 kilo ağırlığında olan Serkan Börekyemez bir çok tiyatro oyununda da sahne almıştır. Oyunculuk hayatına başladığı ilk dizi Hayat Türküsü dizisidir. Serkan Börekyemez Sumru Onat ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.


Serkan Börekyemez Boyu        : 1,88
Serkan Börekyemez Kilosu       : 84
Serkan Börekyemez Twitter      : https://twitter.com/sercannes_
Serkan Börekyemez Facebook : https://tr-tr.facebook.com/sborekyemez


Serkan Börekyemez Rol Aldığı Diziler

- 2014 Kiraz Mevsimi
- 2014 Paşa Gönlüm
- 2006 Hayat Türküsü


Serkan Börekyemez Resimleri




serkan börekyemez kimdir, serkan börekyemez kaç yaşında, serkan börekyemez boyu ve kilosu, serkan börekyemez saç rengi, serkan börekyemez biyografi, kiraz mevsimi, kiraz mevsimi ilker kim, kiraz mevsimi ilker karakteri kimdir, kiraz mevsimindeki serkan börekyemez kim, kiraz mevsimindeki serkan börekyemez gerçekte kim, kiraz mevsimi izle, kiraz mevsimi başroldeki çocuk kim, kiraz mevsimi dizi oyuncuları, kiraz mevsimi başrol oynayan ilker kim, kiraz mevsimi ilker resimleri, kiraz mevsimi ilker kaç yaşında nereli, kiraz mevsimi ilker kıyafetleri, kiraz mevsimi ilker resimleri, kiraz mevsimi ilker boyu kilosu, serkan börekyemezserkan börekyemez videosu izle bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

2 yorum:

  1. Yanlis anlamayin ama Ilker bey siz karakter olarak cok capkin,hem de yalanci birisiniz.Cok guzel bir oyuncusunuz.Yani sizin oyunculugunuz beni cok etkiliyor.Sizi tebrik ediyorum.Insallah baska guzel dizilerde de boyle basari elde edersiniz.Basarilarinizin devamini dilerim.Bu arada bu dizi cok guzel bir dizi.Ilk yorum yazdigim icin de cok mutluyum.Hepinize tesekkurler.......

    YanıtlaSil
  2. Sen boyle komik olunca diziyi izlememek mumkun degil.Bazen diyorum ki, ben bu diziyi Ilkere gore izliyorum.Basarilar dilerim.........

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com