Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ OLCAY (NEZİH CİHAN AKSOY) KİMDİR - NEZİH CİHAN AKSOY KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ OLCAY...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir dizi ile daha başarısını sürdürüyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi yapımını Süreç film üstleniyor. Fox tv'nin yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş konular ile izleyenlerin karşısında olacak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi isimler yer alıyor. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox tv'nin Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları arasında olan Olcay karakterini canlandıran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Nezih Cihan Aksoy hakkında bilgiler vereceğiz. Nezih Cihan Aksoy kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç kilosu kaç, kiraz mevsimi Olcay kimdir gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
İlerleyen günlerde ise Kiraz Mevsimi dizisi tüm oyuncularının biyografilerini buradan ulaşabilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kiraz Mevsimi Olcay Karakteri Kimdir?


Nezih Cihan Aksoy Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi dizisinde Olcay karakterini canlandıran Nezih Cihan Aksoy, 8 Kasım 1980 yılında Ankara da doğmuştur. Üsküdar Halide Edip Adıvar lisesini bitirdikten sonra İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Temel Oyunculuk bölümünden mezun olan başarılı oyuncu Nezih Cihan Aksoy daha sonra yine Boğaziçi Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü de okumuştur. 
Oyunculuk alanında kendini geliştiren Nezih Cihan Aksoy 2003 yılında İleri Oyunculuk Eğitimi aldıktan sonra, 2009 yılında da Akademi 35,5 oyunculuk atölyesinde de eğitim almıştır. 

1,77 boyunda ve 68 kilo ağırlığında olan yakışıklı oyuncu Nezih Cihan Aksoy daha önce yine Fox Tv de yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Sedat Demirdağ karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise Kiraz Mevsimi dizisinde Olcay karakteri ile dizide Önem'in asistanı rolündedir. İyi derecede İngilizce bilen ve Dalış eğitmenliği de yapan Nezih Cihan Aksoy Kiraz Mevsimi oyuncuları arasında dikkat çeken isimlerdendir. Bir çok tiyatro oyunlarında rol alan yakışıklı oyuncu kısa filmlerde ve Electro Word reklamlarında da oynamıştır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Nezih Cihan Aksoy Twitter Hesabı      : https://twitter.com/NezihCihan
Nezih Cihan Aksoy Facebook Hesabı : https://tr-tr.facebook.com/nezih.aksoy



Nezih Cihan Aksoy Rol Aldığı Diziler

- Kiraz Mevsimi
- Sana Bir Sır Vereceğim




Nezih Cihan Aksoy Resimleri





nezih cihan aksoy kimdir, nezih cihan aksoy kaç yaşında, nezih cihan aksoy boyu ve kilosu, nezih cihan aksoynezih cihan aksoy biyografi, kiraz mevsimi, kiraz mevsimi olcay kim, kiraz mevsimi olcay karakteri kimdir, kiraz mevsimindeki nezih cihan aksoy kim, kiraz mevsimindeki nezih cihan aksoy gerçekte kim, kiraz mevsimi izle, kiraz mevsimi başroldeki çocuk kim, kiraz mevsimi dizi oyuncuları, kiraz mevsimi başrol oynayan olcay kim, kiraz mevsimi olcay resimleri, kiraz mevsimi olcay kaç yaşında nereli, kiraz mevsimi olcay kıyafetleri, kiraz mevsimi olcay resimleri, kiraz mevsimi olcay boyu kilosu, nezih cihan aksoybu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

2 yorum:

  1. ALAH SENIN CEZANI VERSIN INSALLAH.NE KADAR HAYIN BIRISIN SEN..

    YanıtlaSil
  2. gıcık olcay gıcık seyma

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com