Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ SİBEL (FATMA TOPTAŞ) KİMDİR - FATMA TOPTAŞ KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ SİBEL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir dizi ile daha başarısını sürdürüyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi yapımını Süreç film üstleniyor. Fox tv'nin yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş konular ile izleyenlerin karşısında olacak.

Kiraz mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Fatma Toptaş, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi isimler yer alıyor. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox tv'nin Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları arasında olan Sibel karakterini canlandıran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Fatma Toptaş hakkında bilgiler vereceğiz. Fatma Toptaş kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç kilosu kaç, kiraz mevsimi Sibel Korkmaz kimdir gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
İlerleyen günlerde ise Kiraz Mevsimi dizisi tüm oyuncularının biyografilerini buradan ulaşabilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kiraz Mevsimi Dizisi Sibel Karakteri Kimdir?


Fatma Toptaş Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi dizisinde Sibel karakterini canlandıran Fatma Toptaş 25 Kasım 1982 yılında Mersin de doğmuştur. 1,78 boyunda ve 60 kilo ağırlığında olan güzel oyuncu At binmeyi, resim yapmayı, fotoğraf çekmeyi çok seven birisidir. Fatma Toptaş ilk sahne deneyimini lise döneminde yaşadı. Lise eğitimini Mersin de tamamlayan güzel oyuncu Fatma Toptaş 2005'te İstanbul’a gelip Müjdat Gezen Sanat Merkezin’de oyunculuk eğitimi aldı ve 2007'de mezun oldu.

Bir gün kendi filmini çekeceğini hayal ederek aynı sene Plato Sinema Okulu’nda senaryo ve yönetmenlik workshoplarına katıldı. Fatma Toptaş, toplamda altı kısa metraj sinema filminde oynadı. Bunlardan bir tanesi Altın Portakal’da yarıştı.
İlk senaryo deneyimini yaşadığı Bir Kelebeğin Uçuş Stratejisi isimli kısa metraj sinema filmine oyunculuğun yanısıra yapımcı olarak da imza attı. Bulgaristan’da yapılan kısa film yarışmasında Bulimia isimli kısa filmde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Recep İvedik filminde Sahan Gökbakar ile baş rolü paylaştı ve film gişe rekoru kırdı. Aynı sene Avanak Kuzenler filminde Calamity Jane adında bir rolle izleyici karşına cıktı.
2010'da vizyona giren Herkes mi Aldatır? filmi ile tekrar izleyici ile buluştu. 2007'de Haldun Dormen’in yönetimindeki Anfitriyon müzikalinde rol aldı. Duru Tiyatro bünyesinde, Duru İmpro Şahmat isimli oyunda oynadı. Ardiye Tiyatro bünyesinde 2010 Kasım itibarı ile Geri Dönüştüremeyenler isimli oyunda da rol aldı. Başarılı oyuncu Fatma Toptaş Kiraz Mevsimi dizisinde Sibel Korkmaz karakteri ile izleyici karşısındadır.


Fatma Toptaş Rol Aldığı Diziler ve Filmler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi
Hayat Devam Ediyor
Bıçak Sırtı
Doktorlar
Herkes mi Aldatır
Avanak Kuzenler
Ya Sonra
Recep İvedik


Fatma Toptaş Resimleri





fatma toptaş kimdir, fatma toptaş kaç yaşında, fatma toptaş boyu ve kilosu, fatma toptaş saç rengi, fatma toptaş biyografi, kiraz mevsimi, kiraz mevsimi sibel kim, kiraz mevsimi sibel karakteri kimdir, kiraz mevsimindeki sibel kim, kiraz mevsimindeki sibel gerçekte kim, kiraz mevsimi izle, kiraz mevsimi başroldeki kız kim, kiraz mevsimi dizi oyuncuları, kiraz mevsimi başrol oynayan sibel korkmaz kim, kiraz mevsimi sibel resimleri, kiraz mevsimi sibel kaç yaşında nereli, kiraz mevsimi sibel kıyafetleri, kiraz mevsimi sibel resimleri, kiraz mevsimi sibel boyu kilosu, fatma toptaş frikikleri, fatma toptaş sevişme videosu izle bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

4 yorum:

  1. Ilk yorum yazan benim.Buna cok sevindim.Cok tatli yaaa.Ilkere hatta az bile yapiyor.Sibel hanim ben senin arkandayim.Sen onun hakkindan gelirsin.Yoksa o cok azitir....

    YanıtlaSil
  2. Cok sirin bir oyuncu.Hem de cok yetenekli.Onu bu basarilari icin tebrik ediyorum..,

    YanıtlaSil
  3. çok çirkinsin ööööö :)))

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com