Googlede Ara

KOCAMIN AİLESİ GÜLAY (BUSE ARSLAN) KİMDİR - BUSE ARSLAN KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KOCAMIN AİLESİ GÜLAY...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Biyografi bölümümüzde sizlere dizi oyuncularını ve sevdiğiniz oyuncuları tanıtmaya ve merak edilen bilgilerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaparken, bir çoğu biterken tabi yerlerini yeni diziler ve programlar almaya devam ediyor.
Dizilerin artması ile birlikte çoğalan dizi oyuncuları ise izleyici tarafından oldukça takip edilmeye ve merak edilmeye devam ediyor.

Fox TV'de yeni başlayan Kocamın Ailesi dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Fox Tv Kocamın Ailesi Dizisi genel konusu; Yakışıklı cerrah Tarık ile güzel insan kaynakları müdüresi Yonca tanışırlar ve evlenmeye karar verirler. Yonca’nın ailesi çok kalabalık.
Tarık ise genç kızlar için ideal bir evlenilecek erkektir, gelin ne kaynana dırdırı çekecek ne görümce sorunu. Dışarıdan bakıldığında böyle, ancak gerçek sonradan ortaya çıkacak…
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizi oyuncuları arasında olan Buse Arslan hakkında bilgileri sizler için derledik. Kocamın Ailesi dizisi Gülay karakterini canlandıran Buse Arslan kimdir, kaç yaşındadır, resimleri ve Buse Arslan biyografisi gibi merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kocamın Ailesi Dizisi Gülay Karakteri Kimdir


Buse Arslan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizisinde Gülay karakterini canlandıran Buse Arslan 26 Aralık 1992 yılında İstanbul da doğmuştur. Oyunculuk üzerine bir çok eğitim alan güzel oyuncunun eğitimleri sırası ile Temel Oyunculuk Atölyesi – Ayşe Lebriz Berkem, Duluth Minnesota Üniversitesi, Tiyatro Bölümü- ‘Müzikal Tiyatro’, Mask Kara Tiyatrosu-Atölye ve Beykent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü (Tam Burslu) olarak devam etmektedir. 


Şiir yazmayı ve okumayı seven güzel oyuncu aynı zamanda Dans (sirtaki, R&B, Passadoble, Salsa, Harmandalı, Çaça, İtalyan Halk Dansı) ilgi duymaktadır. Buse Arslan ata binmeyi seviyor.

Oyunculuğun yanı sıra sunuculukda yapan başarılı oyuncu bir çok tiyatro oyununda da oynamıştır. Bir çok ödülleri de bulunan Buse Arslan'ın ödülleri aşağıdaki gibidir.

- Oyun Yazarları Derneği Sertifikası
- Duluth Minnesota Üniversitesi, Tiyatro Bölümü- ‘Müzikal Tiyatro’ Katılım Sertifikası.
- 2009-10 “Çanakkale Savaşları Kompozisyon Yarışması ilçe birinciliği ödülü.”
- 2008-09 “Öğretmenler Günü Şiir Yazma ve Okuma İlçe birinciliği ve İstanbul İkinciliği.”
- 2006-07 ”10 Kasım Atatürk’ün Anısına Şiir Yarışması İlçe birinciliği ve İstanbul ikinciliği.”


Buse Arslan Rol Aldığı Dizi Film ve Tiyatrolar

Televizyon
Kocamın Ailesi (GÜLAY) 
Benim Hala Umudum var (BERİL)
Yalan Dunya (tv dizisi)
Avrupa Avrupa (tv dizisi) (MİNE)
Bizim Okul (tv dizisi) (BUSE)
Akasya Durağı (tv dizisi) (NALAN)
İsim (kısa film)
Paranoya(kısa film)
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tiyatro
Evet Diyen Hayır Diyen – B. Brecht (Büyük Koro)
Tut Elimden Rovni-Aziz Nesin : Mela
O.B.E.B (Tansu Çiller)
Oyun Nasıl Oynanmalı (Türkan Şoray)
Sandalım Kıyıya Bağlı (Rum kızı ) ( Marika)
Tiyatro Retorik Sokakların Kırılan Çiçekleri


YONCA'NIN ÖLÜMÜNDE ÇALAN ŞARKI>>>

Buse Arslan Resimleri





Kocamın ailesi gülay, kocamın ailesi dizisi gülay kim, kocamın ailesi dizisi gülay resimleri, kocamın ailesi dizisi gülay karakteri kim , kocamın ailesi dizisi oyuncuları kimler , kocamın ailesi dizisi gülay gerçekte kim, kocamın ailesi dizisi gülayin gerçek ismi, kocamın ailesi dizisi konusu nedir, buse arslan kim, buse arslan kimdir, buse arslan resimleri , buse arslan biyografi, buse arslan, buse arslan kocamin ailesi, buse aslan, buse aslan kaç yaşında, buse arslan foto galeri, buse aslan hangi dizilerde oynadı, buse aslan hakkında bilgi, buse arslan wikipedi, kocamın ailesi dizisi karakter isimleri, kocamın ailesi gülay bilgi 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

2 yorum:

  1. Gulay cok guzel bir kiz.. Cok yetenekli.Basarilar dilerim.............

    YanıtlaSil
  2. Cok seker bir kiz.Hem cazibedar,hem de cok guzel bir kiz.Bu diziye renk katan oyunculardan biri de bence o.Insallah bu dizide basarilar kazanir...........

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com