Googlede Ara

KOCAMIN AİLESİ TARIK (GÖKHAN ALKAN) KİMDİR - GÖKHAN ALKAN KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KOCAMIN AİLESİ TARIK...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Biyografi bölümümüzde sizlere dizi oyuncularını ve sevdiğiniz oyuncuları tanıtmaya ve merak edilen bilgilerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaparken, bir çoğu biterken tabi yerlerini yeni diziler ve programlar almaya devam ediyor.
Dizilerin artması ile birlikte çoğalan dizi oyuncuları ise izleyici tarafından oldukça takip edilmeye ve merak edilmeye devam ediyor.

Fox TV'de yeni başlayan Kocamın Ailesi dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Fox Tv Kocamın Ailesi Dizisi genel konusu; Yakışıklı cerrah Tarık ile güzel insan kaynakları müdüresi Yonca tanışırlar ve evlenmeye karar verirler. Yonca’nın ailesi çok kalabalık.
Tarık ise genç kızlar için ideal bir evlenilecek erkektir, gelin ne kaynana dırdırı çekecek ne görümce sorunu. Dışarıdan bakıldığında böyle, ancak gerçek sonradan ortaya çıkacak…
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizi oyuncuları arasında olan Gökhan Alkan hakkında bilgileri sizler için derledik. Kocamın Ailesi dizisi Tarık karakterini canlandıran Gökhan Alkan kimdir, kaç yaşındadır, resimleri ve Gökhan Alkan biyografisi gibi merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.


KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kocamın Ailesi Dizisi Tarık Karakteri Kimdir



Gökhan Alkan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizisinde Tarık karakterini canlandıran Gökhan Alkan 8 Aralık 1987 yılında göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul’da doğmuştur. 

Eğitim hayatına İstanbul da başlayan yakışıklı oyuncu lise öğreniminden sonra Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliğini bitirerek ardından Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret – Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu.

Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yaptı. Birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’ da alan Gökhan Alkan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu kadrosuna seçildi, 2 yıl burada çeşitli oyunlarda birbirinden değerli yönetmenler ve oyuncularla çalıştı, sonrasında arkadaşlarıyla İstanbul Kumpanyası adlı tiyatro topluluğunu kurdu. 

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Boyu 1.90 cm, kilosu 85 kg. olan Gökhan Alkan ayrıca, profesyonel olarak vücut geliştirme ile ilgileniyor ve Galatasaray taraftarı. Bir çok tiyatro oyunu dizi ve reklam filmlerinde rol alan başarılı oyuncu Herşey Yolunda Merkez adlı dizide ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Şah Tahmasb karakterini canlandırmıştır. 



Gökhan Alkan Twitter       : https://twitter.com/gokhan_alkan

Gökhan Alkan Facebook : https://tr-tr.facebook.com/gokhanalkanofficial


Gökhan Alkan Rol Aldığı Dizi ve Filmler


Kocamın Ailesi - Tarık
Muhteşem Yüzyıl – Şah Tahmasb
Her Şey Yolunda Merkez – Cem Karabey
Düz Adam – Emre
Gurbette Aşk – Osman
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Reklam
Cola Turka
Lig Tv

Tiyatro
Mustafam Kemalim
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
Karman Çorman
İstanbul ve Aşk


YONCA'NIN ÖLÜMÜNDE ÇALAN ŞARKI>>>


Gökhan Alkan Resimleri

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.



kocamın ailesi dizisi, kocamın ailesi dizisi oyuncuları kimler, kocamın ailesi dizi konusu nedir, kocamın ailesi dizisi izle, kocamın ailesi dizisi karakter isimleri, kocamın ailesi tarık kaç yaşında nereli boyu kilosu kaç, kocamın ailesi dizisi tarık, kocamın ailesi dizisi tarık kim, kocamın ailesi dizisi ne zaman, kocamın ailesi dizi kadrosu, kocamın ailesi, kocamın ailesi tarık resimleri, kocamın ailesi tarık, gökhan alkan kimdir, gökhan alkan, gökhan alkan kaç yaşında boyu kilosu kaç, gökhan alkan facebook twitter adresi, gökhan alkan resimleri, gökhan alkan biyografi, gökhan alkan hayatı, gökhan alkan foto galeri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

2 yorum:

  1. Guzel bir oyuncuymus.Ilk defa goruyorum.Oynadigi dizileri izlemedim.

    YanıtlaSil
  2. Guzel bir dizide,yakisikli bir adam.Ne sans ama.Diziyi cok seviyorum.Oyuncularini da....

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com