Googlede Ara

KOCAMIN AİLESİ YONCA (SELEN SEYVEN) KİMDİR - SELEN SEYVEN KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KOCAMIN AİLESİ YONCA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Biyografi bölümümüzde sizlere dizi oyuncularını ve sevdiğiniz oyuncuları tanıtmaya ve merak edilen bilgilerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaparken, bir çoğu biterken tabi yerlerini yeni diziler ve programlar almaya devam ediyor.
Dizilerin artması ile birlikte çoğalan dizi oyuncuları ise izleyici tarafından oldukça takip edilmeye ve merak edilmeye devam ediyor.

Fox TV'de yeni başlayan Kocamın Ailesi dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Fox Tv Kocamın Ailesi Dizisi genel konusu; Yakışıklı cerrah Tarık ile güzel insan kaynakları müdüresi Yonca tanışırlar ve evlenmeye karar verirler. Yonca’nın ailesi çok kalabalık.
Tarık ise genç kızlar için ideal bir evlenilecek erkektir, gelin ne kaynana dırdırı çekecek ne görümce sorunu. Dışarıdan bakıldığında böyle, ancak gerçek sonradan ortaya çıkacak…
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizi oyuncuları arasında olan Selen Seyven hakkında bilgileri sizler için derledik. Kocamın Ailesi dizisi Yonca karakterini canlandıran Selen Seyven kimdir, kaç yaşındadır, resimleri ve Selen Seyven biyografisi gibi merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kocamın Ailesi Dizisi Yonca Karakteri Kimdir


Selen Seyven Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizisinde Yonca karakterini canlandıran Selen Seyven 2 Nisan 1986 yılında Ankara doğmuştur. Güzel oyuncu Selen Seyven'in annesi Özbek babası Türktür. Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'nden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü okudu. 2004 yılında Büyük Buluşma dizisi, 2005 yılında Aşka Sürgün dizisi ve Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü sinema filminde küçük rollerde oynadı. 

Selen Seyven ‘in ilk başrolü 2006 yılında JanJan adlı sinema filmiyle oldu. Bu film ile Altın Portakala 17 yaşında aday olmayı başaran Selen Seyven ilk büyük çıkışını 2007 yılında Pınar karakterini canlandırdığı Genco dizisiyle yaptı. 2 yıl süren dizi Selen Seyven ‘e geniş bir hayran kitlesi kazandırdı. 2009 yılında Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği Doludizgin Yıllar dizisi Selen Seyven ‘in başrol oynadığı ikinci dizi oldu. Daha sonra Kapalıçarşı dizisinde rol aldı. Selen Seyven sinemada ikinci başrolünü, engelli bir kızı canlandırdığı Abimm filmiyle oynadı. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2009 yılında küçük bir ramazan dizisi olan Acemi Müezzin dizisinde Umut Kurt ile başrolü paylaştı. Tekrardan çekilmeye başlanan Doktorlar dizisinde Arzu Altındağ karakterini canlandıran Selen Seyven bu dizide Genco dizisinde başrolü paylaştığı Alpay Kemal Atalan ile yeniden partner oldu. Selen Seyven son olarak bir aile komedisi olarak komediye farklı bir tat katan Avrupa Avrupa dizisinde Gül karakterini canlandırmıştır. Avrupa Avrupa Selen Seyven ‘in rol aldığı ilk komedi dizisidir. Başarılı oyuncu Selen Seyven şimdi ise Kocamın Ailesi dizisinde başrol oynamakta ve dizide Yonca karakterini canlandırmaktadır.


Selen Seyven Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Avrupa Avrupa 2013 - Gül bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Leyla ile Mecnun 2011 - Aysel
Doktorlar 2010 - Arzu 
Acemi Müezzin 2009 - Zeynep
Doludizgin Yıllar 2008 – Oyuncu – Gülşen
Genco Sezon 1 2007 – Oyuncu – Pınar
Janjan 2006 – Oyuncu -Güzel Alaz
Sadece Aşk – Oyuncu bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Aşka Sürgün 2005 – Asya – Oyuncu
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? 2005 – Oyuncu
Büyük Buluşma 2004 – Oyuncu


YONCA'NIN ÖLÜMÜNDE ÇALAN ŞARKI>>>

Selen Seyven Resimleri





kocamın ailesi dizisi, kocamın ailesi dizisi oyuncuları kimler, kocamın ailesi dizi konusu nedir, kocamın ailesi dizisi izle, kocamın ailesi dizisi karakter isimleri, kocamın ailesi yonca kaç yaşında nereli boyu kilosu kaç, kocamın ailesi dizisi yonca, kocamın ailesi dizisi yonca kim, kocamın ailesi dizisi ne zaman, kocamın ailesi dizi kadrosu, kocamın ailesi, kocamın ailesi yonca resimleri, kocamın ailesi yonca, selen seyven kimdir, selen seyvenselen seyven kaç yaşında boyu kilosu kaç, selen seyven facebook twitter adresi, selen seyven resimleri, selen seyven biyografi, selen seyven hayatı, selen seyven foto galeri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com