Googlede Ara

KALP HIRSIZI DİZİ OYUNCULARI KİMLER VE KONUSU NEDİR - ATV KALP HIRSIZI DİZİSİ


- Reklamlar -
KALP HIRSIZI DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
ATV'nin yeni dizilerinden biri olan Kalp Hırsızı dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve dizi konusu ile oldukça beğenilen ve merak edilen diziler arasındadır. Sitemizde Atv Kalp Hırsızı dizisi ile ilgili tüm bilgileri, oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler edinebilirsiniz.

Kalp Hırsızı dizi oyuncuları kadar konusunun da ilgi çektiği dizinin başrollerinde Mine Tugay, Kenen Ece, Selin Ortaçlı, Berk Pamir, Cansu Kurgun, Mazlum Kiper, Arda Esen gibi isimler yer alıyor.

Kalp Hırsızı dizisinin konusu, Kocası tarafından terkedilen Defne çocuğu ile yaşamaya devam ederken çocuğuna babasından ayrıldığını söylleyemez ve baban gelecek diye kandırıken artık büyüyen oğlu Bora babasını daha sık sormaya başlar. Defne ne yapacağını şaşırmış durumdayken bir gece evine giren hırsız Tekin'i gören Defne hırsızı Boraya Baban diyerek tanıtır.

Kalp Hırsızı dizisi oyuncuları kimler, Kalp Hırsızı dizisi konusu nedir gibi soruların sorulması ve dizi hakkında bilgilerin merak edilmesi üzerine sizlere bu yazımızda Kalp Hırsızı dizisi hakkındaki tüm bilgileri ve oyuncuların biyografilerini ve resimlerini paylaşacağız.


Kalp Hırsızı Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kalp Hırsızı Defne - Mine Tugay (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kalp Hırsızı Tekin - Kenan Ece (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kalp Hırsızı Bora - Berk Pamir
Kalp Hırsızı Filiz - Selin Ortaçlı
Kalp Hırsızı Tayyar - İştar Gökseven
Kalp Hırsızı Fahrettin - Mazlum Kiper
Kalp Hırsızı Vildan - Funda Postacı
Kalp Hırsızı Savaş - Arda Esen
Kalp Hırsızı Kemal - Eser Eyüboğlu
Kalp Hırsızı Sinan - Erdem Baş
Kalp Hırsızı Hakkı - Ahmet Burak Bacinoğlu
Kalp Hırsızı Aysun - Ceren Demirel
Kalp Hırsızı Melek - Filiz Uysal
Kalp Hırsızı Deniz - Cansu Kurgun




Kalp Hırsızı Dizi Konusu

Defne, Londra'da okuduğu yıllarda aşık olur, ve ailesinin onayı olmadan ciddi bir ilişkiye başlar. Oğlu Bora'ya hamile kaldığında, sevdiği adamdan beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Aşık olduğu adam onu ve daha doğmamış çocuğunu ortada bırakarak terk eder.
Defne oğluna, babasının kendisini terkettiğini söyleyemez ve babasının ağzından mektuplar yazar. Bu, onu bir süre oyalasa da, baba özlemi dayanılmaz hale geldiğinde Bora konuşmamaya başlar.
Tekin, değerli antikalar, tablolar çalan bir sanat hırsızıdır. İçinde antika eşyaların da olduğu bir sahaf işletmektedir. Hikayemiz, Tekin'in hırsızlık yapmak için Defne'nin evine girmesiyle başlar!

Oğlu Bora'ya, babasının akşam geleceğini söyleyip, eve yalandan bir baba getirme planları yapan Defne, oğlunun eve giren hırsız Tekin'le karşılacağından habersizdir. Tekin antikayı çalmak için eve girdiğinde Bora uyanır ve onu hiç görmediği babası sanar. Bora uzun bir süreden sonra ilk defa konuşmuştur.
Defne tamamen çaresiz kalmıştır. Ya oğluna babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatacak ya da uzun süre sonra Bora'nın konuşmasını sağlayan hırsızın peşine düşerek onu baba diye eve getirecektir.





kalp hırsızı dizisi, kalp hırsızı dizisi oyuncuları kimler, kalp hırsızı dizisi kalp hırsızı oyuncuları kalp hırsızı dizisi, kalp hırsızı dizi konusu nedir, kalp hırsızı dizisinde kim hangi rolde, kalp hırsızı dizisi karakter isimleri, kalp hırsızı oyuncuları resimleri, kalp hırsızı karakter isimleri, kalp hırsızı dizisinde kim kimdir, atv yeni kalp hırsızı dizisi, kalp hırsızı 1. bölüm izle, kalp hırsızı tanıtım fragmanı, kalp hırsızı yeni bölüm fragmanı, kalp hırsızı oyuncuları, kalp hırsızı dizisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta, kalp hırsızı dizisi izle, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com