Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ ÖNEM (NESLİHAN YELDAN) KİMDİR - NESLİHAN YELDAN KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ ÖNEM...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir dizi ile daha başarısını sürdürüyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi yapımını Süreç film üstleniyor. Fox tv'nin yeni dizisi olan Kiraz Mevsimi dizisi aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş konular ile izleyenlerin karşısında olacak.

Kiraz mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Fatma Toptaş, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi isimler yer alıyor. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox tv'nin Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazımızda Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları arasında olan Önem karakterini canlandıran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Neslihan Yeldan hakkında bilgiler vereceğiz. Neslihan Yeldan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç kilosu kaç, kiraz mevsimi Önem kimdir gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
İlerleyen günlerde ise Kiraz Mevsimi dizisi tüm oyuncularının biyografilerini buradan ulaşabilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Kiraz Mevsimi Dizisi Önem Karakteri Kimdir?


Neslihan Yeldan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi dizisinde Önem karakterini canlandıran Neslihan Yeldan 25 Şubat 1969 yılında İstanbul da doğmuştur. Bir Demet Tiyatro'da canlandırdığı Füreya karakteriyle tanınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

Sanat yaşamına 1987 yılında Orta oyuncular topluluğunda başlayan Neslihan Yeldan, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kent Oyuncuları, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışmanın ardından, Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularına katıldı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı, aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapıyor.

Başarılı oyuncu Neslihan Yeldan, Yılmaz Erdoğan'ın tv'de yayınlanan, ''Bir Demet Tiyatro'' adlı oyununda da Füreyya karakterini oynadı. 1989 yılında Özlem Savaş ve Hakan Ural'ın oynadığı, ''Şeytanın Kurbanları'' adlı dizi ile ilk defa ekran karşısına çıktı. Daha sonra; Yaz Evi, Ruhsar, Güneş Yanıkları, Organize İşler, Düriyenin Güğümleri gibi dizilerde rol aldı. Neslihan Yeldan, 2014 yılında Fox tv'de yayınlanmaya başlayan ''Kiraz Mevsimi'' adlı dizide rol alıyor.

Neslihan Yeldan Facebook   : https://www.facebook.com/neslihan.yeldan.1
Neslihan Yeldan Twitter       : https://twitter.com/neslihnyeldan
Neslihan Yeldan İnstagram  : http://instagram.com/neslihanyeldan



Neslihan Yeldan Rol Aldığı Diziler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi (dizi) - 2014
Kuzey Güney (dizi) - 2012
Kavak Yelleri (dizi) Mine'nin annesi - 2010
Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak - 2006
Sahte Prenses - 2006
Bir Demet Tiyatro - 2006
Organize İşler - 2005
Her şey Yolunda - 2004
Dişi Kuş - 2004
Sahra - 2004
Yuvam Yıkılmasın - 2003
Şapkadan Babam Çıktı - 2003
Vaka-i Zaptiye - 2002
Güneş Yanıkları - 2000
Kırık Zar - 2000
Tele Dadı - 1998
Kaçıklık Diploması - 1998
Bir Demet Tiyatro - 1997
Tatlı Kaçıklar - 1996
Yaz Evi - 1993


Neslihan Yeldan Resimleri




neslihan yeldan kimdir, neslihan yeldan kaç yaşında, neslihan yeldan boyu ve kilosu, neslihan yeldan saç rengi, neslihan yeldan biyografi, kiraz mevsimi, kiraz mevsimi önem kim, kiraz mevsimi önem karakteri kimdir, kiraz mevsimindeki önem kim, kiraz mevsimindeki önem gerçekte kim, kiraz mevsimi izle, kiraz mevsimi başroldeki çocuk kim, kiraz mevsimi dizi oyuncuları, kiraz mevsimi başrol oynayan önem kim, kiraz mevsimi önem resimleri, kiraz mevsimi önem kaç yaşında nereli, kiraz mevsimi önem kıyafetleri, kiraz mevsimi önem resimleri, kiraz mevsimi önem boyu kilosu, neslihan yeldanneslihan yeldan videosu izle bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com