Googlede Ara

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ ÖZGE (YASEMİN KAY ALLEN) KİMDİR - YASEMİN KAY ALLEN KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ŞEREF MESELESİ ÖZGE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Yeni yayın döneminin başlaması ile beraber, yeni başlayan diziler ve oyuncular hakkında bilgiler vermeye ve dizi oyuncularını sitemizin biyografi bölümünden tanıtmaya devam ediyoruz. Sizlere bu yazımızda yeni başlayan dizi olan Şeref Meselesi dizisi oyuncuları arasında olan Yasemin Kay Allen hakkında bilgiler vereceğiz.

Kanal D ekranlarında başlayan Şeref Meselesi dizisi konusu, iki kardeş olan Kerem Bursin yani Tamer karakteri ile Şükrü Özyıldız'ın canlandırdığı Soner karakterinin hayatını anlatacak. Babalarını kaybedince büyümek zorunda kalan iki kardeşin yolları İstanbul’a gelince yaşadıkları korkunç olaylarla ayrılacak.

Şeref Meselesi dizisi oyuncuları da dizinin konusu kadar dikkat çekmektedir. Şeref Meselesi dizisi oyuncuları arasında bulunan Özge karakterini canlandıran ve dizi oyuncuları arasında en çok aranan isim olan Yasemin Kay Allen hakkında bilgiler yazımızın devamındadır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Şeref Meselesi dizisi Özge kimdir, Yasemin Kay Allen kimdir, Yasemin Kay Allen kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde rol almıştır gibi aramaların yapılması ile sizlere Yasemin Kay Allen hakkında bilgileri, Yasemin Kay Allen resimlerini ve biyografisini sizler için derledik.

ŞEREF MESELESİ DİZİ OYUNCULARI>>>


Yasemin Kay Allen Kimdir
Şeref Meselesi dizisinde Özge karakterini canlandıran güzel oyuncu Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da Londra, Birleşik Krallık'ta doğdu. 
Yasemin Allen'in babası İngiliz Dudley Allen ile annesi İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak dünyaya gelmiştir. Kendisinden sekiz buçuk yaş küçük Kaan adında bir erkek kardeşi vardır.

Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra on bir yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye döndükten sonra Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Yasemin Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu.
Yasemin Kay Allen, Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı. 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı.


Yasemin Kay Allen Rol Aldığı Diziler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- 2008 Elif 
- 2010 Kavak Yelleri 
- 2010 Yerden Yüksek 
- 2011 Hayat Devam Ediyor 
- 2013 Merhamet 
- 2014 Muhteşem Yüzyıl 
- 2014 Şeref Meselesi




Yasemin Kay Allen Resimleri






yasemin kay allen kimdir, yasemin kay allenyasemin kay allen resimleri, yasemin kay allen yeni dizisi, yasemin kay allen yeni dizisinin adı ne, yasemin kay allen ve yeni dizisi, yasemin kay allen resimleri, yasemin kay allen foto galeri, yasemin kay allen hakkında bilgi, yasemin kay allen burcu ne, yasemin kay allen hangi takımı tutuyor yasemin kay allen hangi takımlı, yasemin kay allen kaç yaşında, yasemin kay allen sevgilisi kim, yasemin kay allen wikipedi, yasemin kay allen hayatı, yasemin kay allen sevdiği renk yemek şarkı, şeref meselesi dizisi özge kim, şeref meselesi dizisi oyuncuları, şeref meselesi dizisi karekter isimleri, şeref meselesi özge karakteri kimdir, şeref meselesi dizisi özge gerçek adı ne, şeref meselesi özge resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, şeref meselesi özge kaç yaşında boyu kilosu kaç
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com