Googlede Ara

GÜLLERİN SAVAŞI TANER (UĞUR KURUL) KİMDİR - UĞUR KURUL KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİSİ


- Reklamlar -
GÜLLERİN SAVAŞI TANER...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D yeni dizilerini ve programlarını izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Kanal D nin yeni dizisi olan Güllerin Savaşı dizisi şimdiden merak edilip araştırılmaya başlandı.

Kanal D Güllerin Savaşı dizisi daha önceden Aşkta ve Savaşta ismi ile çıkacağı duyurulmuştu, fakat dizinin adı Güllerin Savaşı olarak değiştirildi. Güllerin Savaşı dizisinin başrolünde Bir Aşk Hikayesi dizisinde Ceylan karakterini canlandıran güzel oyuncu Damla Sönmez yer alıyor.


Güllerin Savaşı dizisinin diğer oyuncularının arasında ise Barış Kılıç, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı, Sercan Badur, Zeynep Köse, Uğur Kurul, Feyza Civelek gibi isimler bulunuyor. Güllerin Savaşı dizisinin konusu genel olarak Damla Sönmez'in canlandırdığı Gülru karakterinin, babasının çalıştığı köşkte hayran duyduğu ve imrendiği Gülfem gibi olmak istemesini ve yaşanan olayları konu alacak.

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güllerin Savaşı dizisinin oyuncularını ve dizinin konusunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde Güllerin Savaşı dizisi oyuncularının biyografilerini burada bulabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda Güllerin Savaşı dizisinde Taner karakterini canlandıran Uğur Kurul kimdir, Uğur Kurul kaç yaşında boyu kilosu kaç, Güllerin Savaşı Taner kimdir kaç yaşındadır gibi soruların cevaplarını paylaşacağız.

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİ OYUNCULARI TIKLAYINIZ>>>


Güllerin Savaşı Dizisi Taner Karakteri Kimdir


Uğur Kurul Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güllerin Savaşı dizisinde Taner karakterini canlandıran Uğur Kurul, 6 Haziran 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Uğur Kurul, küçüklüğünden beri yaratıcılığını ön plana çıkartacak işlerle alakalı oldu. 
1996 yılında annesinin açtığı parfümeri mağazası ile makyaja olan ilgisini fark etti. 2001 yılında makyaj üzerine temel eğitimleri almak için çeşitli girişimlerde bulundu. 2002′de bölüm 3.sü olarak kazandığı Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Sanatları Bölümü Baskı Tasarımı branşından mezun oldu. 

2003′te profesyonel olarak başladığı makyörlüğü; okuluyla eş zamanlı yürüttü. Mezuniyetinden sonra çeşitli firmaların tasarım departmanlarında çalışan Uğur Kurul; keyif aldığı sektörün makyaj olduğuna karar verdi ve kariyerini tamamen o yöne çevirdi. Aynı zamanda almış olduğu eğitimin getirisi olarak 2008 yılından beri TV reklamları için kostüm sorumlusu olarak da çalışmaya başladı. Tüm bunların yanı sıra oyunculuğa da yönelen Uğur Kıral, Güllerin Savaşı dizisinde Taner karakterini canlandırmaktadır.

Uğur Kurul Boyu        : 1,71
Uğur Kurul Kilosu      : 74
Uğur Kurul Twitter     : https://twitter.com/ugurkiral
Uğur Kurul Facebook : https://tr-tr.facebook.com/Uğur-Kıral


Uğur Kurul Resimleri





güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizi oyuncuları kimler, güllerin savaşı dizi oyuncu kadrosu, güllerin savaşı dizisinde kim kimdir, güllerin savaşı dizisi taner kim, güllerin savaşı dizisi taner karakterini canlandıran kim, güllerin savaşı dizisi tanertaner güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizisi taner fotoğrafları, güllerin savaşı taner resimleri, taner foto galeri güllerin savaşı, uğur kıral kimdir, uğur kurul kaç yaşında, uğur kurul biyografi, uğur kurul wikipedi, uğur kıral hakkında bilgi, uğur kıral boyu kaç kilosu kaç, uğur kurul hangi dizilerde oynadı, uğur kıral nereli, uğur kurul foroğrafları, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, uğur kıral yaşı, güllerin savaşı tanerin gerçek adı, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com