Googlede Ara

KARAGÜL DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - KARAGÜL DİZİSİ OYUNCULARI İSİMLERİ


- Reklamlar -
KARAGÜL DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Fox Tv'nin sevilen dizilerden olan Karagül tüm heyecanı ile devam ediyor. Başarılı dizilere imza atan Fox Tv, iki sezondur Karagül dizisi ile oldukça reyting toplamayı başarmıştır. Her hafta Cuma günleri ekrana gelen Karagül dizisi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 
Geçen sezon gibi, bu sezonda iddialı olarak başlayan karagül dizisi sürpriz gelişmelerle izleyicinin karşısında oluyor. Başrollerinde Özcan Deniz, Ece Uslu, Hilal Altınbilek, Mesut Akusta, Yavuz Bingöl, Özlem Conker, Şerif Sezer ve Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi karagül en çok izlenen diziler arasındadır. Karagül de Kendal karakterini canlandıran Mesut Akusta Karagül dizisinde 1. sezonda, kardeşi rolünde olan Murat karakterini canlandıran Özcan Deniz'i öldürmüştü. Karagül dizisinin yeni sezon bölümlerinde artık ortaya çıkan ve herkese görünen Özcan Deniz, kardeşi Kendal dan intikam almak istemektedir. Karagül dizisinin yeni bölümleri ile ilgili detayları ilerleyen günlerde buradan öğrenebilirsiniz. 

Sizlere bu yazımızda Karagül dizisi oyuncuları kimler, Karagül dizisi konusu nedir, Karagül dizisi karakter isimleri neler, karagülde kim hangi roldedir diye sorulan bir çok sorunun cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz. Karagül dizi oyuncularının isimlerini ve biyografilerini bu sayfada ve sitemizin biyografi bölümünde bulabilirsiniz. 


Karagül Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Karagül Ebru Şanverdi - Ece Uslu
- Karagül Özlem Şanverdi - Hilal Altınbilek (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Karagül Fırat Mercan - Yavuz Bingöl
- Karagül Ada Şanverdi - Ayça Ayçin Turan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Karagül Narin - Özlem Conker (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Karagül Kendal - Mesut Akusta
- Karagül Maya Şanverdi - İlayda Çelik (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Karagül Kadriye - Şerif Sezer
- Karagül Murat Şanverdi - Özcan Deniz
- Karagül Baran - Mert Yazıcıoğlu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Karagül Emine - Hülya Duyar
- Karagül Sibel - Ebru Ojen Şahin (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Karagül Serdar - Burak Çelik (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Karagül Oğuz Komutan - Ogün Kaptanoğlu
- Karagül Melek - Sebahat Kumaş (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Karagül Ayşe - Sevda Erginci (Sibel'in Kızı) (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Karagül Rüzgar Şanverdi - Arda Erkuran
- Karagül Asım - Can Atak
- Karagül Rıza- Turan Selçuk Yerlikaya
- Karagül Kasım - Eser Karabil
- Karagül Şahin - Emre Tetikel



Karagül Dizi Konusu

Kendal ve Murat Urfa`nın Halfeti ilçesinde zengin Şanverdi ailesinin iki oğludur.Kendal 2 evlilik yapmış ilk karısından özürlü bir erkek evlada sahip olan kıskanç ve hain abi Murat`ın ise istemediği imam nikahlı evliliğinden 4 çocuğu bulunmaktadır.En büyük çocuğu erkektir.Kendal Murat`ı kıskançlıkları ve hırları ile bunaltarak İstanbula yerleşmesine neden olmuştur.Murat ardında hiç bir şeye bakmadan İstanbul`da kendine bambaşka bir hayat kurarak burada Ebru ile tanışıp mutlu ve modern bir hayat kurmuştur.Ebru Murat`ın Halfeti`de ki hayatı ile ilgili hiç bir şeyden haberdar değildir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Murat iş için memleketine gittiği sırada ailesini ziyaret etmek için evlerine gider.Kendal herşeyin tek sahibi olduğu için Murat`ı görünce panikler hakkını isteyeceğini ve geri döndüğünü düşünür.Murat`ı öldürür ve herkese Murat`ın Fırat nehirine atlayarak intihar ettiğini söyler.Ebru, Murat`ın öldüğünü öğrenince Halfetiye gider.Ebru burada karşılaştığı gerçekler ile Murat`ı hiç tanımadığını ve Murat`ın Halfetide ki bambaşka hayatını öğrenmiştir. Ebru çok sevdiği kocası`nın yaşadığı evde ve memlekette kalmaya karar vererek Kendal`ın tüm huzurunu ve rahatlığını bozacaktır.



karagül dizisi, karagül dizisi oyuncuları kimler, karagül dizisi oyuncu kadrosu, karagül dizisi karakter isimleri, karagül dizisi dizisinde kim kimdir, karagül dizisi ne zaman hangi günler, karagül dizisi başrol oyuncuları, karagül dizisi özcan deniz karakter ismi, karagül dizisi hakkında bilgi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, karagül dizisi oyuncu isimleri, karagül dizisi nerede çekiliyor, karagül dizisi özeti, karagül dizisi 1. bölüm izle, karagül dizisi yeni bölüm fragmanı, karagül dizisi resimleri, karagül dizisi oyuncuları set arası fotoğrafları, karagül dizisi görselleri, karagül dizisi fragman, karagül dizisi konusu, karagül dizisi neyi anlatıyor, karagül dizisinde kim hangi roldedir, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com