Googlede Ara

KARAGÜL DİZİSİ ÖZLEM (HİLAL ALTINBİLEK) KİMDİR - HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR RESİMLERİ VE BİYOGRAFİ


- Reklamlar -
KARAGÜL DİZİSİ ÖZLEM...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Fox Tv'nin sevilen dizilerden olan Karagül tüm heyecanı ile devam ediyor. Başarılı dizilere imza atan Fox Tv, iki sezondur Karagül dizisi ile oldukça reyting toplamayı başarmıştır. Her hafta Cuma günleri ekrana gelen Karagül dizisi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 

Geçen sezon gibi, bu sezonda iddialı olarak başlayan karagül dizisi sürpriz gelişmelerle izleyicinin karşısında oluyor. Başrollerinde Özcan Deniz, Ece Uslu, Hilal Altınbilek, Mesut Akusta, Yavuz Bingöl, Özlem Conker, Şerif Sezer ve Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi karagül en çok izlenen diziler arasındadır. Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Karagül dizisindeki karakterler oldukça sevilmektedir. Karagül dizisinde Özlem Şanverdi karakteri dizinin kötü kadını olsa da dizi oyuncuları arasında en fazla aranan isimlerdendir. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Özlem karakterini Hilal Altınbilek canlandırmaktadır. 

Sizlere bu yazımızda karagül dizisinde Özlem karakterini canlandıran kimdir, karagül özlem şanverdi kimdir, Karagül Özlem Resimleri, Karagül Özlem kaç yaşındadır, nerelidir, gerçek adı nedir gibi çok sorulan soruların cevaplarını paylaşacağız.


KARAGÜL DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Karagül Dizisindeki Özlem Şanverdi Karakteri Kimdir?

Hilal Altınbilek Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Karagül dizisinde Özlem Şanverdi karakterini canlandıran Hilal Altınbilek 21 Ocak 1991 yılında İzmir de doğmuştur. Karagül dizisinde güzelliği ile dikkat çeken ve herkesi kendine hayran bırakan genç ve güzel oyuncu Hilal Altınbilek İlkokul hayatından itibaren tiyatro oyunculuğuna başlamış ve İzmir’de Çağdaş Drama Topluluğu’nda Ali Haydar Elçığ’dan eğitim almıştır. 


Aldığı bu oyunculuk eğitimin ardından, 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi almıştır. Televizyon dizisi oyuncusu olarak ilk defa Fox Tv televizyon kanalında yayınlanan “Derin Sular” isimli dizide İrem rolünü canlandırmıştır. Canlandırdığı bu rol ile tanınır olan Hilal Altınbilek, daha sonra 2013 yılında Fox Tv kanalında gösterime giren “Karagül” isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolü ile izleyici karşısındadır.

Sporla da ilgilenen güzel oyuncu Hilal Altınbilek'in boyu 1,65 cm ve kilosu da 50 kilo civarındadır. Hilal Altınbilek sevgilisi kim diye merak edenler için, Güzel oyuncunun sevgilisi yine karagül dizisinde oynayan Baran karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu dur.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Karagül dizisi Özlem; dizide taşları yerinden oynatacak, tuttuğunu koparan ve hırslı bir kadın tipiyle herkesin sevdiği bir karakter olmuştur. Değişik yöresel ağzı ve tatlı konuşması ile izleyenleri kendine hayran bırakır.


Hilal Altınbilek Boyu Kaç     : 1,65
Hilal Altınbilek Kilosu Kaç    : 50
Hilal Altınbilek Kaç Yaşında : 23
Hilal Altınbilek Facebook     : https://tr-tr.facebook.com/Hilal.Altinbilekk
Hilal Altınbilek Twitter        : https://twitter.com/Altinbilekhilal


Hilal Altınbilek Resimleri





bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
hilal altınbilek kimdir, hilal altınbilek kaç yaşında, hilal altınbilek biyografi, hilal altınbilek görselleri, hilal altınbilek boyu kaç, hilal altınbilek kilosu, hilal altınbilek foto galeri, hilal altınbilek wikipedi, hilal altınbilek hakkında bilgi, hilal altınbilegin yaşı kaç, kendalın karısı özlem kim, hilal altınbilek videoları, hilal altınbilek resimleri, hilal altınbilek dizileri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, karagül dizisi özlem kim, karagül özlem karakteri kim, karagüldeki özlem kimdir, karagül dizisi özlem karakteri gerçekte kim, karagül özlem kaç yaşında, karagül özlem gerçek adı ne, karagül özlem, karagül özlem resimleri, özlem şanverdi, özlem şanverdi resimleri, özlem şanverdi karagül, özlem karagül kim,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com