Googlede Ara

POYRAZ KARAYEL DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - KANAL D POYRAZ KARAYEL DİZİSİ


- Reklamlar -

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi izleyici ile buluşuyor. Bir çok dizi ile yeni sezona giriş yapan Kanal D yeni Poyraz Karayel isimli dizi ile yine adından söz ettireceğe benziyor. Poyraz Karayel dizisi şimdiden merak edilip beklenmeye başlandı. Yeni diziler arasında yerini alan Poyraz Karayel dizisi konusu ve oyuncuları hakkında geniş bilgiye yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Poyraz Karayel dizisinde, karısını ve oğlunu kaybetmiş bir adamın oğlunu geri almak için mafyanın yanına girmekten başka çaresi kalmamıştır. Bir mafya babası ile işbirliği yapacak olan Poyraz çocuğunu almaya çalışacaktır. Kanal D'nin yeni dizisi olan Poyraz Karayel dizi oyuncuları da oldukça başarılı isimlerdir. 

Poyraz Karayel dizisi başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar'ın paylaştığı, Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem, Cem Cücenoğlu, Halit Karaata, Enis Yıldız, Ataberk Mutlu, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan'ın eşlik ettikleri, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, Poyraz Karayel dizisi izleyiciyle buluşacak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D Poyraz Karayel dizisi ile ilgili bir çok merak edilen konular ile ilgili Poyraz Karayel dizisi oyuncuları kimler, Poyraz Karayel dizi konusu nedir ve dizide kim hangi rolde oynuyor gibi soruların sorulması üzerine sizlere bu yazımızda Poyraz Karayel dizisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.


Poyraz Karayel Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Poyraz Karayel Poyraz - İlker Kaleli (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Poyraz Karayel Ayşegül - Burçin Terzioğlu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Poyraz Karayel Bahri Umman - Musa Uzunlar
Poyraz Karayel Zafer - Engin Benli
Poyraz Karayel Songül - Ece Özdikici (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Poyraz Karayel Mümtaz - Murat Daltaban
Poyraz Karayel Cevher - İsmail Düvenci
Poyraz Karayel Canan - Müge Akyamaç
Poyraz Karayel Sema - Emel Çölgeçen (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Poyraz Karayel Sefer - Kanbolat Görkem Arslan
Poyraz Karayel Sadreddin - Ali İl
Poyraz Karayel Zülfikar - Celil Nalçakan
Poyraz Karayel Yeliz Akkaya (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Poyraz Karayel Sinan - Ataberk Mutlu
Poyraz Karayel Ünsal - Mustafa Alabora
Poyraz Karayel İsa - Emirhan Akbaba
Poyraz Karayel Ümran - Gülçin Hatıhan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Poyraz Karayel Taş Kafa - Cem Cücenoğlu
Poyraz Karayel Teoman Kumbaracıbaşı
Poyraz Karayel Halit Karaata
Poyraz Karayel Necdet - Enis Yıldız
Poyraz Karayel Timuçin Esen



Poyraz Karayel Dizi Konusu
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı "Poyraz Karayel"in konusu şöyle;
Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.


Dizi Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz...


poyraz karayel dizisi, poyraz karayel dizisi oyuncuları kimler, poyraz karayel dizisi oyuncu kadrosu resimli, poyraz karayel oyuncuları, yeni dizi poyraz karayelpoyraz karayel dizi konusu nedir, poyraz karayel dizisinde kim hangi rolde, poyraz karayel dizisi karakter isimleri, poyraz karayel oyuncuları resimleri, poyraz karayel karakter isimleri, poyraz karayel dizisinde kim kimdir, kanal d yeni poyraz karayel dizisi, poyraz karayel 1. bölüm izle, poyraz karayel tanıtım fragmanı, poyraz karayel yeni bölüm fragmanı, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta, poyraz karayel dizisi izle, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, poyraz karayel dizisi karakterleri resimleri,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com