Googlede Ara

YAREN VE KARLOS TARZIMSIN FARZIMSIN ŞARKISI - YAREN VE KARLOS TARZIMSIN


- Reklamlar -
YAREN VE KARLOS TARZIMSIN FARZIMSIN ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul yeni bölümleri ile izlenmeye devam ediyor. Sevilen oyuncuları ve konusu ile oldukça beğenilen Ulan İstanbul dizisi yeni bölümleri ile her hafta ekranlara gelmeye devam ediyor. 

Kanal D'nin en çok izlenen dizileri arasında olan Ulan İstanbul dizisi bir çete grubunun olaylarını anlatmaktadır. Ulan İstanbul dizisi oyuncuları arasında olan ve her hafta söyledikleri şarkılar ile büyük beğeni toplayan Yaren ve Karlos söyledikleri şarkılar ile rekor kırmaya devam ediyorlar. 

Ulan İstanbul dizisinin geçtiğimiz bölümlerinde Yanarım şarkısını söyleyen Yaren ve Karlos en çok izlenen ve dinlenenler arasına girerek büyük başarı yakalamıştı. Yaren ve Karlos şimdi ise dizinin yeni bölümünde bir şarkı daha söylüyorlar. Ulan İstanbul dizisinin yayınlanacak yeni bölümünde Yaren ve Karlos, Tarzımsın Tarzım, Farzımsın Farzım, Hadi yürü bana 100 metre koş, diye devam eden bir şarkı söylüyorlar. Yaren ve Karlosun söyledikleri tüm şarkıları sitemizde bulabilirsiniz ve yazımızın devamında ise Tarzımsın şarkılarının sözlerini ve şarkıyı bulabilirsiniz.


YAREN KARLOS TARZIMSIN ŞARKISI TIKLAYINIZ>>>

                                   
                    YAREN KARLOS TARZIMSIN FARZIMSIN ŞARKISI paylaşan: eczaneteknisyeni1


Yaren ve Karlos Söyledikleri Tarzımsın Tarzım Şarkısı

Yaren Karlos - Tarzımsın Şarkı Sözleri


Gözler kalbim aynasıymış,
Kadir kıymet bakışlarda.
İsteyince bak nasılmış,
Kader kısmet tavşanlarda.
Bir öpüşsek çıkacak yangın
Tomsuz kalmış jerry gibiyim.
Kaçan kovalanır be yavrum,
O zaman ben geri gideyim.
Hadi yürü bana ortamlar loş
Tarzımsın tarzım
Hadi yürü bana kalbim bomboş
Farzımsın farzım
Hadi yürü bana gönlüm sarhoş
Tarzımsın tarzım
Hadi yürü bana 100 metre koş
Farzımsın farzım
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tarzımsın tarzım...
Farzımsın farzım...

yaren karlos şarkıları dinle, yaren ve karlosun söylediği şarkı, ulan istanbul yaren ve karlos şarkıları, ulan istanbul dizi oyuncuları, yaren ve karlos tarzımsın tarzım şarkısı dinle, yaren ve karlos tarzımsın tarzım şarkısı, yaren karlos tarzımsın farzım şarkısı, karlos ve yaren şarkıları farzımsın, karlos ve yarenin söylediği tüm şarkılar, yaren ve karlos hadi yürü bana gönlüm sarhoş şarkısı sözleri, yaren ve carlosun yeni bölümde söyledikleri şarkının ismi, yaren ve carlosun söylediği tarzımsın farzımsın şarkısı kimin, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, yaren ve karlos tomsuz kalmış jerry gibiyim şarkı sözleri, yaren karlos tom ve jerry şarkıları
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com