Googlede Ara

DİĞER YARIM AYSEL (BUKET DEREOĞLU) KİMDİR - BUKET DEREOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU


- Reklamlar -
DİĞER YARIM DİZİSİ ÇENGEL AYSEL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Atv'nin sevilen ve ilgi ile izlenen Diğer Yarım dizisi yeni bölümleri ile devam ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Diğer Yarım dizisi oyuncuları hakkında bilgi vermeye devam ediyoruz. Herkes tarafından sevilen dizinin, biyografi bölümümüzde tüm oyuncuların biyografilerini bulabileceğiniz gibi, yazımızın devamında ise Diğer Yarım dizisi Aysel karakterini canlandıran Buket Dereoğlu hakkında bilgileri bulabilirsiniz.

Diğer yarim dizisinin başrollerinde ise İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Eda Çatalcam, Gonca
Sarıyıldız, Nevra Serezli ve Sait Genay gibi başarılı isimler yer alıyor. ATV Diğer Yarım dizisi konusu ise yıllar önce ikiz kız çocukları olan ve boşanan çiftlerin yıllar sonraki kavuşma ve birbirlerinden habersiz olan ikiz kızların bilmeden tanışmalarının gelişmesini konu alacak.

Atv'nin Diğer Yarım dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Sizlere bu yazımızda Diğer Yarım dizisi oyuncuları arasında olan Çengel Aysel karakterini canlandıran www.songuncel.blogspot.com ve dikkat çeken Buket Dereoğlu hakkında bilgiler vereceğiz. Buket Dereoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç kilosu kaç, diğer yarım aysel kimdir gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

DİĞER YARIM DİZİ OYUNCULARI KİMLER TIKLAYINIZ>>>

Diğer Yarım Çengel Aysel Karakteri Kimdir?

Buket Dereoğlu Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diğer Yarım dizisinde Çengel Aysel karakterini canlandıran Buket Dereoğlu, 1970 yılında İstanbul‘da doğmuştur. İzmir kökenlidir. Annesi İdil hanımdır. Anne babası o 3 yaşındayken ayrılmışlar. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Tiyatro oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

Oyunculuğa annesinin tiyatrosu olan “İdil Abla Çocuk Tiyatrosu”nda başladı. Daha sonra Dormenler Tiyatrosu, Gülriz Sururi- Engin Cezzar Tiyatrosu,Ercan Yazgan- Bülent Kayabaş Tiyatrosu”, TİM, “Tiyatro Portakal” gibi tiyatro gruplarında devam etti. 90’lı yıllarda Maret, Emlak Bankası, AEG ve Sümerbank reklamlarında oynadı.

1989 yılında başlayan 13 yıl devam eden “Bizimkiler” dizisinde Erdal Özyağcılar, Ercan Yazgan, Aykut Oray, Savaş Dinçel, Zihni Göktay, Meral Çetinkayagibi oyuncularla oynamıştır. 1990 yılından sonra Türker İnanoğlu‘nun sahibi olduğu Ulusal Film şirketiyle çalışmaya başladı. Cümbüş Sokak dizisinde Sarı Gacı, Bizimkiler”de Sekreter Demet, 1996 yılında Tatlı Kaçıklar”da Aysu, 2012 yılında Süper Türk’de ise çok sevildi.

Zekeriyaköy’de işlettiği bir restoran cafe-bar’ı vardı. 2012 yılında “Eve düşen yıldırım” dizisinde oynadı. Buket Dereoğlu, oyuncu Ercan Yazgan‘ın üvey kızıdır. Buket Dereoğlu 6 yaşında iken annesi İdil hanım, ikinci evliliğini 1976 yılında Ercan Yazgan ile yapmıştır. Buket Dereoğlu, 11 Mart 1994 yılında oyuncu Volkan Severcan ile evlendi. 18 Mayıs 1996 tarihinde boşandı.

Buket Dereoğlu, 8 Temmuz 2004 tarihinde oyuncu Özgür Özgülgün ile evlendi. Can (d.2005) adında bir oğlu vardır. 09 kasım 2009 tarihinde boşandılar. Güzelliği ile hala kendine hayran bırakan Buket Dereoğlu ilk dizisi Bizimkiler'den bu güne kadar 30'u aşkın dizi ve filmde rol almıştır.

Buket Dereoğlu Resimleri



diğer yarım dizi oyuncuları, diğer yarım ikiz kız kim, diğer yarım aysel kim, diğer yarım aysel gerçek isni ne, kim, diğer yarım dizi oyuncuları kimler, diğer yarım kim kimdir, diğer yarım çengel aysel, diğer yarım dizisi çengel aysel kim, diğer yarım dizisi, diğer yarım dizisi karakter isimleri, diğer yarım aysel fotografları, diğer yarım aysel ismi ne, diğer yarım dizisindeki aysel ismi, buket dereoğlu kimdir, buket dereoğlu biyografi, buket dereoğlu resimleri, buket dereoğlu kaç yaşında, buket dereoğlu foto galeri, buket dereoğlu nereli, buket dereoğlu boyu kaç kilosu kaç, buket dereoğlunun resimleri, diğer yarım aysel fotoları, buket dereoğlu kaç kere evlendi, buket dereoğlu evli mi, buket dereoğlu galeri bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com