Googlede Ara

GÜNAHKAR DİZİSİ ASLIHAN (HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE) KİMDİR - HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÜNAHKAR DİZİSİ ASLIHAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Daha önce Bir Aşk Hikayesi adlı dizide oynayan ve büyük ilgi gören bir anda genç kızların sevgilisi olan seçkin Özdemir yeni dizisi Günahkar ile yine bu başarısını devam ettirecek. Günahkar dizisinin başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Çağrı Şensoy, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimler yer alıyor. 


Günahkar dizisinde Ali Yusuf Tan karakterini canlandıran Seçkin Özdemir dizide bir doktor adayını oynayacak ve dizide Genç doktor adayı, kalbinin sesini dinleyerek kız arkadaşının işlediği cinayeti üstlenince, beklemediği şekilde gerçek bir günahkara dönüşür. Uğruna geleceğini feda ettiği kız, hapisteyken onu terk eder ve genç adama intikamdan başka seçenek bırakmaz.

Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de beğeni toplayan Günahkar dizisinde sevilen oyunculardan bir tanesi de Hazal Filiz Küçükköse olmuştur. Günahkar dizisi Aslıhan karakterini canlandıran güzel oyuncu hakkında, 
Hazal Filiz Küçükköse kimdir, Günahkar dizisi aslıhan kimdir, kaç yaşındadır gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine, soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

GÜNAHKAR DİZİ OYUNCULARI>>>


Günahkar Dizisi Aslıhan Karakteri Kimdir?


Hazal Filiz Küçükköse Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günahkar dizisinde Aslıhan karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse 9 Şubat 1988 yılında Mersin de doğmuştur. Mersin doğumlu olan güzel oyuncu lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. İlk kazandığı üniversite olan 
Kırıkkale Üniversitesi Fen ve Edebiyet Fakültesi Biyoloji bölümünü üçüncü sınıfa kadar okuyan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sonrasında Ankara Üniversitesi Kimya bölümüne giderek lisans eğitimini burada sürdürmektedir. 

Güzelliği ile izleyenleri büyüleyen ve kendine hayran bırakan Hazal Filiz Küçükköse televizyon dünyasına ilk olarak Deniz Yıldızı dizisi ile adım atmıştı. Özel olarak aldığı oyunculuk dersleri ile kariyerine bu yönde devam etmek isteyen başarılı ve güzel oyuncu Deniz Yıldızı dizisinde yakaladığı başarısının ardından rol alığı Beni Affet dizisinde Leyla karakterini canlandırması ile yıldızı parlamıştı.

Hazal Filiz Küçükköse 1.72 boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır. 2009-2010 yıllarında Fox TV ekranlarında yayınlanan Deniz Yıldızı dizisinde Gözde karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse daha sonrasında Show TV ekranlarında Alın Yazısı dizisinde Bahar Arslanlı karakterine hayat vermişti. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Kalbim Seni Seçti dizisinde gördüğümüz başarılı oyuncu şuanda Günahkar adlı dizide Aslıhan karakteri ile izleyici karşısına çıkmaktadır.
Hazal Filiz Küçükköse 2014 Şubat ayında kendi gibi oyuncu olan ve Deniz Yıldızı dizisinde Özgür karanterini canlandıran Tuan Tunalı ile evlenmiştir.

Hazal Filiz Küçükköse Rol Aldığı Diziler

2014- Günahkar- Aslıhan
2014 - Ustura Kemal

2013- Beni Affet- Leyla
2011- Kalbim Seni Seçti- Ada
2009- Deniz Yıldızı- Gözde


Hazal Filiz Küçükköse Resimleri



günahkar dizisi, günahkar dizisi oyuncuları kimler, günahkar dizi oyuncuları, günahkar dizisi kim kimdir, günahkar dizisi karakter isimleri, günahkar dizisi aslıhan kim, günahkar dizisi aslıhan karakteri kimdir, günahkar dizisi aslıhan resimleri, günahkar dizisindeki aslıhan kimdir, günahkar dizisi aslıhan gerçek adı, günahkar dizisi aslıhan boyu kilosu kaç, günahkar dizisi aslıhan gerçekte kim, günahkar dizisinde aslıhan karakterini canlandıran kadın, hazal filiz küçükköse kimdir, hazal filiz küçükköse kaç yaşında, hazal filiz küçükköse biyografi, hazal filiz küçükköse resimleri, hazal filiz küçükköse boyu kaç kilosu kaç, hazal filiz küçükköse yaşı, hazal filiz küçükköse vikipedi, günahkar dizisi hazal filiz küçükköse, günahkar dizisi aslıhan, aslıhan kimdir günahkar,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com