Googlede Ara

GÜNAHKAR DİZİSİ SALİHA (GÜLCAN ASLAN) KİMDİR - GÜLCAN ASLAN KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÜNAHKAR DİZİSİ SALİHA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Daha önceki yazımızda Fox Tv Günahkar adlı dizi hakkında bilgiler vermiştik. Günahkar dizisi Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Merak ve ilgi ile takip edilen Günahkar dizisi hakkında bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Günahkar dizisinin başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Çağrı Şensoy, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimler yer alıyor. 


Daha önce Bir Aşk Hikayesi isimli dizide rol alan yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir şimdi ise Günahkar dizisi ile sevenlerinin karşısında olacak. Günahkar dizisinde Ali Yusuf Tan karakterini canlandıran Seçkin Özdemir dizide bir doktor adayını oynayacak ve dizide Genç doktor adayı, kalbinin sesini dinleyerek kız arkadaşının işlediği cinayeti üstlenince, beklemediği şekilde gerçek bir günahkara dönüşür. Uğruna geleceğini feda ettiği kız, hapisteyken onu terk eder ve genç adama intikamdan başka seçenek bırakmaz.

Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de beğeni toplayan Günahkar dizisinde sevilen oyunculardan bir tanesi de Gülcan Aslan'dır. Günahkar dizisi Saliha Mercan karakterini canlandıran güzel oyuncu hakkında, Gülcan Aslan kimdir, Günahkar dizisi saliha kimdir, kaç yaşındadır gibi soruların sorulmaya
başlaması üzerine, soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

GÜNAHKAR DİZİ OYUNCULARI>>>


Günahkar Dizisi Saliha Karakteri Kimdir?


Gülcan Aslan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günahkar dizisinde Saliha karakterini canlandıran Gülcan Aslan 1 Mayıs 1986 yılında Sakarya da doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro eğitimi alan güzel oyuncu Gülcan Aslan birçok dizi ve reklamda oynamıştır.

İlk olarak TRT-1 ekranlarında yayınlanan Sardunya Sokak adlı dizide oynadı. Daha sonra 2008 yılında Show tv ekranlarında yayınlanan Sınıf adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında kanal D ekranlarında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizide rol aldı.

Başarılı oyuncu Gülcan Aslan dizilerin yanısıra reklam filmlerinde de oynamıştır. 2009 yılında Turkcell Nokia N71 ve Eti Çay Keyfi reklamlarında oynadı.

Oyunculuğu ile dikkat çeken Gülcan Aslan güzelliğiyle de çok konuşuluyor. Boyu 1,72, kilosu 57, göz rengi yeşil olan başarılı oyuncu son olarak Arka Sokaklar adlı dizide rol almıştır. Gülcan Aslan şimdi ise Günahkar adlı dizide Saliha karakteri ile izleyici karşısındadır.

Gülcan Aslan Rol Aldığı Diziler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Günahkar (Saliha) (2014)
- Arka Sokaklar (2013)
- Bir Çocuk Sevdim (2012)
- Her Şeye Rağmen (2011)
- Kahramanlar (2010)
- Kafkas (2009)
- Gurbet Kuşları (2008)
- Hepimiz Birimiz İçin (2008)
- Sınıf (2008)
- Sardunya Sokak

Gülcan Aslan Resimleri






günahkar dizisi, günahkar dizisi oyuncuları kimler, günahkar dizi oyuncuları, günahkar dizisi kim kimdir, günahkar dizisi karakter isimleri, günahkar dizisi saliha kim, günahkar dizisi saliha karakteri kimdir, günahkar dizisi saliha resimleri, günahkar dizisindeki saliha kimdir, günahkar dizisi saliha gerçek adı, günahkar dizisi saliha boyu kilosu kaç, günahkar dizisi saliha gerçekte kim, günahkar dizisinde saliha karakterini canlandıran kadın, gülcan aslan kimdir, gülcan aslan kaç yaşında, gülcan aslan biyografi, gülcan aslan resimleri, gülcan aslan boyu kaç kilosu kaç, gülcan aslanın yaşı, gülcan aslan vikipedi, günahkar dizisi gülcan aslan, günahkar dizisi saliha, saliha kimdir günahkar,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com