Googlede Ara

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DEFNE (BEGÜM KÜTÜK) KİMDİR - BEGÜM KÜTÜK KİMDİR BOYU KİLOSU YAŞI KAÇ


- Reklamlar -
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DEFNE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Biyografi bölümümüzde dizilerdeki oyuncular hakkında bilgi vererek tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda Begüm Kütük hakkında merak edilenleri ve sorulan soruların cevaplarını sizler için derledik. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Defne karakterini canlandıran güzel oyuncu dizi deki oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekmektedir. 

Kaderimin Yazıldığı Gün dizi konusu genel olarak, köklü bir aile olan Yörükhan ailesinin oğlu olan Kahraman'ın üzerine kurulu bir hayatı anlatmaktadır. Kahraman ile evli olan Defne çiftinin çocuklarının olmayışı bu iki çifti üzmekte ve çareyi sıradan bir işçi olan Elif ile anlaşarak taşıyıcı anne olmasını istemeleri ile beraber gelişen olayları anlatmaktadır. Başrollerinde Özcan Deniz, Beğüm Kütük, Hatice Şendil, Gürbey İleri gibi oyuncular yer almaktadır. 

Kaderimin Yazıldığı Gün dizi oyuncuları arasında olan ve Defne karakterini canlandıran Begüm Kütük dizi oyuncuları arasında adından en çok söz ettiren isimlerin başında gelmektedir. Dizinin başlaması ile beraber Kaderimin Yazıldığı Gün Defne kimdir, Begüm Kütük kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine Begüm Kütük hakkında merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİ OYUNCULARI>>>

Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Defne Karakteri Kimdir?


Begüm Kütük Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Defne karakterini canlandıran Begüm Kütük 27 Ağustos 1980 yılında İzmir de doğmuştur. İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Begüm Kütük, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden ve burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölümünü tamamlayarak yurda döndü ve oyunculuk kariyerine başladı. Oyunculuk kariyerine TV dizileriyle başlayan sanatçı televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde ve çeşitli kısa filmlerde rol aldı. 


Rol aldığı Mar filmi Siyad Film Festivali En İyi Film Ödülü, Malatya Film Festivali Jüri Özel Ödülü, İskenderiye Uluslararası Film Festivali En iyi Film Ödülü'ne layık görüldü. Çalıkuşu adlı dizisinde Neriman karakterini canlandırmıştır. 2005-2007 yılları arasında Sineshow isimli sinema programı hazırlayıp sundu. 2010-2011 senesinde rol aldığı Olağan Mucizeler tiyatro oyununda canlandırdığı Joy karakteri ile Direkler Arası Seyirci Tiyatro Ödülleri'nde, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. 

İnönü Üniversitesi Kısa film Festivali, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Kısa Film Yarışması'nda jüri görevini üstlendi. Yurt dışında yayınlanan Orange GSM reklam filmi, Türkiye'de ise Bosch, Samsung, Sarelle reklam kampanyalarında rol aldı. Şimdi ise Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Derfne Karakteri ile izleyici karşısındadır.


Begüm Kütük Rol Aldığı Dizi ve Filmler Neler

2014 Kaderimin Yazıldığı Gün Defne 
2013 Çalıkuşu Neriman 
2013 Sarelle Reklam 
2012 Karanlıklar Çiçeği Azerbaycan TV Dizisi
2012 Yalan Dünya Açelya (konuk)
2011 Olağan Mucizeler Joy Tiyatro Oyunu 
2011 Samsung Reklam Filmi
2010 Mar Bahar Sinema Filmi
2010 Peşpeşe Naz Sinema Filmi
2010 Gönülçelen Ceren 
2009 Gecenin Kanatları 
2009 Uygun Adım Aşk Burcu 
2009 Canım Ailem Ceylan 
2009 Romantik Komedi Ece Sinema filmi
2008 Hayat Güzeldir Nilüfer 
2006 Sine show 
2004 Kurtlar Vadisi Safiye Karahanlı 
2004 Bosch Reklam Filmi
2003 A.G.A Ayşe 
2003 Orange gsm Reklam Filmi
2002 Melek Melek 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Begüm Kütük Resimleri





kaderimin yazıldığı gün dizisi, kaderimin yazıldığı gün dizi oyuncuları, kaderimin yazıldığı gün dizisi defne, kaderimin yazıldığı gün defne kimdir, kaderimin yazıldığı gün defne resimleri, kaderimin yazıldığı gün defne hakkında bilgi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, kaderimin yazıldığı gün defne gerçek adı nedir, kaderimin yazıldığı gün defne kaç yaşında boyu kaç kilosu kaç, kaderimin yazıldığı gün defne biyografi, begüm kütük kimdir, begüm kütük resimleri, begüm kütük boyu kilosu yaşı kaç, begüm kütük fotoğrafları, begüm kütük hakkında bilgi, begüm kütük sevgilisi kim, begüm kütük kaç yaşında nereli, begüm kütük vücut ölçüleri, begüm kütük galeri, beğüm kütük kimdir, beğüm kütük resimleri, begüm kütük evli mi
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com