Googlede Ara

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN KEREM (GÜRBEY İLERİ) KİMDİR - GÜRBEY İLERİ KİMDİR BOYU KİLOSU YAŞI KAÇ


- Reklamlar -
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN KEREM...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Biyografi bölümümüzde dizilerdeki oyuncular hakkında bilgi vererek tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda Gürbey İleri hakkında merak edilenleri ve sorulan soruların cevaplarını sizler için derledik. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kerem karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu dizi deki oyunculuğu ve yakışıklığı ile dikkat çekmektedir. 

Kaderimin Yazıldığı Gün dizi konusu genel olarak, köklü bir aile olan Yörükhan ailesinin oğlu olan Kahraman'ın üzerine kurulu bir hayatı anlatmaktadır. Kahraman ile evli olan Defne çiftinin çocuklarının olmayışı bu iki çifti üzmekte ve çareyi sıradan bir işçi olan Elif ile anlaşarak taşıyıcı anne olmasını istemeleri ile beraber gelişen olayları anlatmaktadır. Başrollerinde Özcan Deniz, Beğüm Kütük, Hatice Şendil, Gürbey İleri gibi oyuncular yer almaktadır. 

Kaderimin Yazıldığı Gün dizi oyuncuları arasında olan ve Kerem karakterini canlandıran Gürbey İleri dizi oyuncuları arasında adından en çok söz ettiren isimlerin başında gelmektedir. Dizinin başlaması ile beraber Kaderimin Yazıldığı Gün Kerem kimdir, Gürbey İleri kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine gürbey ileri hakkında merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİ OYUNCULARI>>>

Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Kerem Karakteri Kimdir?

Gürbey İleri Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kerem karakterini canlandıran 13 şubat 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi İşletme bölümünde okurken bu bölümün kendisine uygun olmadığını düşünerek Akademi Kenter Tiyatrosunda eğitim almaya başlamış ve Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünü kazanmış ve mezun olmuştur. 

Ortaokul ve Lise yıllarında basketbol ile de ilgilenen yakışıklı oyuncu Galatasaray ve Beşiktaş basketbol takımlarında oynamıştır. Geçmişinde bir basketbol kariyeri olan Gürbey İleri, 10 yıl kadar süre Galatasaray, Beşiktaş gibi önemli kulüplerde basketbol kariyeri yapmıştır. Fakat sakatlık yaşadıktan sonra basketbolu bırakarak oyunculuğu seçmiştir. 

Gürbey İleri ilk olarak dizi kariyerine 2007-2009 yıllarında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisi ile başlamıştır. Sonrasında 2011 yapımı Kalbim Seni Seçti dizisinde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol alarak Şehzade Mehmed karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu dizilerin yanı sıra ayrıca 2008 yapımı Ayakta Kal isimli sinema filminde oynamıştır. Şimdilerde ise Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kerem karakteri ile ekranlardadır.


Gürbey İleri Rol Aldığı Diziler

- Kaderimin Yazıldığı Gün (Kerem)
- Yasak bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Mehmed)
- Kalbim Seni Seçti
- Arka Sıradakiler


Gürbey İleri Resimleri




kaderimin yazıldığı gün dizisi, kaderimin yazıldığı gün dizi oyuncuları, kaderimin yazıldığı gün dizisi kerem, kaderimin yazıldığı gün kerem kimdir, kaderimin yazıldığı gün kerem resimleri, kaderimin yazıldığı gün kerem hakkında bilgi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, kaderimin yazıldığı gün kerem gerçek adı nedir, kaderimin yazıldığı gün kerem kaç yaşında boyu kaç kilosu kaç, kaderimin yazıldığı gün kerem biyografi, gürbey ileri kimdir, gürbey ileri resimleri, gürbey ileri boyu kilosu yaşı kaç, gürbey ileri fotoğrafları, gürbey ileri hakkında bilgi, gürbey ileri sevgilisi kim, gürbey ileri kaç yaşında nereli, gürbey ileri vücut ölçüleri, gürbey ileri galeri
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com