Googlede Ara

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN NEHİR (ALMİLA ADA) KİMDİR - ALMİLA ADA KİMDİR BOYU KİLOSU YAŞI KAÇ


- Reklamlar -
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN NEHİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Star Tv ekranlarında başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Beğüm Kütük, Gülbey İleri ve Dilan Çiçek Deniz'in rol alıyor. Daha önce de Karagül dizisi ile ekranlarda olan Özcan Deniz yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün ile yine izleyenleri hayran bırakacağa benziyor. Daha öncede Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Karagül gibi başarılı dizilerde oynayan Özcan Deniz bu dizi ile de aynı başarıyı yakalayacağa benziyor. 

Kaderimin yazıldığı Gün dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ettiğimiz biyografi bölümünde dizi oyuncuları arasında olan ve adından söz ettiren güzel oyuncu Almila Ada hakkında bilgiler vereceğiz. Almila Ada dizide Nehir karakterini canlandırmaktadır.

Sizlere bu yazımızda Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi oyuncuları arasında olan ve dikkat çeken isim olan Almila Ada kimdir, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi Nehir kimdir, Almila Ada kaç yaşında boyu kilosu kaç ve Almila Ada biyografisi gibi soruların sorulması üzerine Almila Ada hayatı hakkında bilgileri sizler için derledik.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİ OYUNCULARI>>>

Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Nehir Karakteri Kimdir

Almila Ada Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Nehir karakterini canlandıran Almila Ada 4 Ağustos 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. Çocukluğu Rusya ve İstanbul'da geçen genç oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı daha sonra da Ingiltere'de bale lisans eğitimini tamamladı. Londra-Paris-Prag başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde dansçı ve manken olarak çalıştıktan sonra Türkiye'ye bu dizi için dönüş yaptı. 

1,74 boyunda ve 47 kilo ağırlığında olan Almila Ada, Yurtdışında Paris-Londra Moda haftasında, ünlü Hollister markası, Litvanya'da IQ dergisi ve Italyan Vogue dergisi için modellik yaptı. En son Turkiye'de Instyle Ekim sayısında kendisini gördük. Almila Ada kişisel bilgiler:  34 beden / 1.74 cm boy / Yeşil gözlüdür.


Almila Ada Resimleri






kaderimin yazıldığı gün dizisi, kaderimin yazıldığı gün dizi oyuncuları, kaderimin yazıldığı gün dizi nehir, kaderimin yazıldığı gün nehir kimdir, kaderimin yazıldığı gün nehir resimleri, kaderimin yazıldığı gün nehir hakkında bilgi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, kaderimin yazıldığı gün nehir gerçek adı nedir, kaderimin yazıldığı gün nehir kaç yaşında boyu kaç kilosu kaç, kaderimin yazıldığı gün nehir biyografi, almila ada kimdir, almila ada resimleri, almila ada boyu kilosu yaşı kaç, almila ada fotoğrafları, almila ada hakkında bilgi, almila ada sevgilisi kim, almila ada kaç yaşında nereli,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

4 yorum:

  1. Almila 45 - 46 kilo ben taniyorum, 57kg kesinlikle yanlis bilgi!!!!

    YanıtlaSil
  2. belki sen görmeyeli kilo almıştır :)

    YanıtlaSil
  3. resimlerden anlayınız.balerin ve model biri .resimlere bakınız

    YanıtlaSil
  4. merhaba .lütfen balerinimizin oyuncumuzun kilosunu 57 yazmışsınız 47olarak degiştirirmisiniz teşekkürler .

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com