Googlede Ara

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV KERTENKELE DİZİSİ


- Reklamlar -
KERTENKELE DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Atv yepyeni bir dizisini daha izleyici ile buluşturuyor. Başarılı dizilere imza atan Atv Kertenkele isimli yeni dizisi ile de bu başarıyı sürdüreceğe benziyor. Kertenkele dizisi 1. bölüm ile 25 Ekimde izleyici ile buluşacak, merakla beklenen kertenkele dizisi hakkında bilgiler yazımızın devamındadır. 

Kertenkele dizisi oyuncuları oldukça önemli isimlerden oluşmaktadır. Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Birsen Dürüklü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimler yer almaktadır. Kertenkele dizi konusu genel olarak Ziya hoca karakteri namı diğer kertenkele, polis tarafından aranan ve her fırsatta kurtulmayı başaran profesyonel bir hırsızdır. Polisten kaçarken yanan bir ev gören kertenkele yangından bir çocuk kurtarmak için yakalanır ve tekrar polisin elinden kaçmayı başararak, hoca kılığına girer ve hayatına devam eder. 

Kertenkele dizisinin başalaması ile beraber sorulan soruların başında Kertenkele dizisi oyuncuları kimler, kertenkele dizi konusu nedir, kertenkele dizisinde kim hangi karakteri canlandırmaktadır gibi soruların sorulması üzerine sizlere bu yazımızda bu soruların cevaplarını paylaşacağız.

Kertenkele Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele Dizisi Kertenkele / Ziya Hoca - Timur Acar

Kertenkele Dizisi Zehra Sera Tokdemir (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi Ünsal Erdinç Gülener
Kertenkele Dizisi Irmak Ayça Kuru (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi Ekrem Şemsi İnkaya
Kertenkele Dizisi Semih Serkan Kuru (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi Levent Sinan Çalışkanoğlu
Kertenkele Dizisi Oğuz Alihan Sakman (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi Deli KenanYıldırım Memişoğlu
Kertenkele Dizisi MelisDilşad Şimşek (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi BetülDuygu Yıldız (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi NeşideBirsen Dürülü
Kertenkele Dizisi Şevket Umut Oğuz
Kertenkele Dizisi ÇağatayErman Burmalı (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi TülinMehtap Bayri
Kertenkele Dizisi Müberraİlter Akçebe 
Kertenkele Dizisi Selin Eda Özerkan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi Seval Ceren Şekercioğlu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi Hale Bihter Dinçel (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi FerruhCem Emüler
Kertenkele Dizisi HicabiFatih Doğan
Kertenkele Dizisi Yarma Namık Emre Melemez
Kertenkele Dizisi Bahtiyar Halit Ergör
Kertenkele Dizisi Cengiz Vural Meriçtan
Kertenkele Dizisi Özlem Ayşen Batıgün (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Kertenkele Dizisi Şehnaz Ezgi Erdoğan
Kertenkele Dizisi Hacı HalilFaruk Karaçay 
Kertenkele Dizisi Güvercin AliMurat Atik
Kertenkele Dizisi Ebru Şahin 
Kertenkele Dizisi Emin Olcay


Kertenkele Dizi Konusu Nedir

İstanbul gecelerinin iflah olmaz çapkınlarından olan KERTENKELE aslında zekası ve sıra dışı yetenekleri sayesinde bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsızdır. Mesleki hayatını takıntılı bir şekilde Kertenkele'yi yakalamaya adayan komiser Ünsal'ın tüm çabalarına rağmen Kertenkele izini kaybettirmenin bir yolunu hep bulmuştur. Ta ki boş sanarak kaldığı villada evin sahibi mafya patronu Deli Kenan ile karşılaştığı güne kadar... 

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sevgilisinin ihaneti nedeniyle intiharın eşiğine gelmiş olan Deli Kenan, Kertenkele'nin tüm ikna çabalarına rağmen kendisini vurur. Kertenkele, olay yerinden panikle uzaklaşırken polis tarafından köşeye sıkıştırılır. Kertenkele polisten kaçarken yanan bir ev görür ve yakalanma pahasına içeriye girerek küçük bir çocuğu yangından kurtarır. Ama bu kahramanlık Kertenkele'nin özgürlüğüne mal olmuştur. Tutuklanıp cezaevine gönderilir. Esaret altında yaşamaktansa ölmeyi yeğleyen Kertenkele bir yolunu bulup imam kıyafeti ile polisin ve peşindeki mafyanın elinden kaçarken kendisini şirin bir mahalle camisinde yanlışlıkla imam olarak bulur. 
Kertenkele sıfır din bilgisi ile imamlık yapmaya çalışırken karşısına gayrimenkul kralı Ekrem Bey'in güzeller güzeli torunu Zehra çıkar. Zehra'ya ilk bakışta âşık olan Kertenkele ise hayatının en büyük soygununa karar vermiştir; hiç kimseyi beğenmeyen bu güzel kızın kalbini çalacaktır. Fakat bilmediği bir şey vardır. Ünsal komiser, Zehra'nın eniştesidir.



kertenkele dizi, kertenkele dizisi oyuncuları, kertenkele dizisi konusu nedir, kertenkele dizisi hakkında bilgi, kertenkele dizisi oyuncu isimleri, kertenkele dizisi karakter isimleri, kertenkele dizisi oyuncuları kimlerdir, kertenkele dizisi oyuncularının isimleri, kertenkele dizisi oyuncularının karakter isimleri, kertenkele dizisi 1. bölüm, kertenkele dizisi oyuncu kadrosu, kertenkele dizisinde kim kimdir, kertenkele dizisi, yeni başlayan diziler, yeni kertenkele dizisi, atv kertenkele dizisi, timur acar kertenkele, sera tokdemir,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com