Googlede Ara

KOCAMIN AİLESİ GÜNEŞ (YELİZ KUVANCI) KİMDİR - YELİZ KUVANCI KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KOCAMIN AİLESİ GÜNEŞ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sevilen dizilerin bir numaralı kanalı olan Fox Tv yayınladığı her dizi ile büyük başarılar yakalamaktadır. Fox tv'nin sevilen dizilerin başında gelen ise Kocamın Ailesi dizisidir. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kocamın Ailesi dizisi oldukça beğenilmektedir. 

Başrollerinde Gökhan Alkan, Selen Seyven, Buse Arslan, Seray Kaya, Yeşim Salkım, Melis Doğu, Genco Özak gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. Kocamın Ailesi dizisinde evli bir çiftin evlendikten sonra yaşadıkları ve giderek kalabalıklaşan aileleri ile ilgili gelişen olayları anlatmaktadır. Yakışıklı cerrah olan Tarık ve güzel müdüre olan Yonca ile evlenerek mutlu bir aile olmuşlardır. İlgi ile takip edilen Kocamın Ailesi dizisi bu haftaki yani 13. bölüm ile herkesi hüzne boğmuş ve duygusal anlar yaşatmıştı. Kocamın Ailesi dizisinin başrol oyuncusu Selen Seyven yani Yonca karakteri dizide ölerek sevenlerini ve izleyenleri gözyaşına boğdu. Kocamın Ailesi dizisinden ayrılan güzel oyuncunun yerine başka bir güzel daha transfer oldu. Kocamın Ailesi dizisine yeni giren veteriner olan Güneş karakteri oldu. Dizide Güneş karakterini güzel oyuncu Yeliz Kuvancı canlandıracak. 

Sizlere bu yazımızda Kocamın Ailesi dizisine yeni giren veteriner Güneş karakteri kimdir, Kocamın Ailesi Güneş kim, kaç yaşında, gerçek adı ne, Kocamın ailesi güneş boyu kilosu yaşı kaç gibi merak edilen sorulan cevaplarını derledik.

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kocamın Ailesi Dizisi Güneş Karakteri Kimdir

Yeliz Kuvancı Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kocamın Aİlesi dizisinde Güneş karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı 28 Şubat 1984 yılında Ankara'da doğmuştur. 
Ankara’da büyüyen güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü mezunudur. Başarılı ve güzel oyuncu Yeliz Kuvancı 1,74 cm boyunda ve 60 kilo ağırlığındadır. İyi derecede İngilizce bilen Yeliz Kuvancı boş zamanlarında en sevdiği sporlar olan masa tenisi, basketbol, voleybol oynamaktadır. 

Oynadığı her dizide güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken Yeliz Kuvancı Sihirli Anahtar Ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Daha önce bir çok dizide rol alan güzel oyuncu ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde İnci öğretmen rolü ile tanınmıştır. Dizide Mete'nin müzik öğretmeni olarak tanıdığımız başarılı oyuncunun canlardığı İnci öğretmen karakteri kanserden ölmüştü. 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile tanınan Yeliz Kuvancı daha sonra Seni Bana Yazmışlar ve Böyle Bitmesin adlı dizilerde de rol almıştır. Yeliz Kuvancı şimdilerde ise Fox Tv de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde Güneş karakteri ile izleyicinin karşısında olmaktadır. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yeliz Kuvancı Boyu        : 1,74
Yeliz Kuvancı Kilosu       : 60
Yeliz Kuvancı Tvitter      : https://twitter.com/yelizkuvancifan
Yeliz Kuvancı Facebook  : https://tr-tr.facebook.com/yelizkuvancifan


Yeliz Kuvancı Rol Aldığı Diziler

- 2014 Kocamın Ailesi (Güneş)
- 2012 Böyle Bitmesin (Nazlı)
- 2011 Seni Bana Yazmışlar (Zeynep) 
- 2010 Öyle Bir Geçer Zaman Ki (İnci Öğretmen)


Yeliz Kuvancı Resimleri




kocamın ailesi güneş, kocamın ailesi dizisi güneş kim, kocamın ailesi dizisi güneş resimleri, kocamın ailesi dizisi güneş karakteri kim, kocamın ailesi dizisi oyuncuları kimler, kocamın ailesi dizisi güneş gerçekte kim, kocamın ailesi dizisi güneşin gerçek ismi, kocamın ailesi dizisi konusu nedir, yeliz kuvancı kim, yeliz kuvancı kimdir, yeliz kuvancı resimleri, yeliz kuvancı biyografi, yeliz kuvancı, yeliz kuvancı kocamin ailesi, yeliz kuvancı kaç yaşında, yeliz kuvancı foto galeri, yeliz kuvancı hangi dizilerde oynadı, yeliz kuvancı hakkında bilgi, yeliz kuvancı wikipedi, kocamın ailesi dizisi karakter isimleri, kocamın ailesi güneş bilgi, yeliz kuvancı twitter facebook adresi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, kocamın ailesi veteriner güneş kim, kocamın ailesine yeni giren güneş kimdir,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

1 yorum:

  1. Kocamin ailesi dizisini tum Azerbaycan sever,her kese selamlar.Yeliz Kuvanci'ni seviyorum

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com