Googlede Ara

ÜTOPYA YARIŞMASI ALTAR KİMDİR - ÜTOPYA ALTAR GÜLTEKİN KİMDİR BOYU KİLOSU MESLEĞİ RESİMLERİ


- Reklamlar -
ÜTOPYA YARIŞMASI ALTAR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Acun Ilıcalı'nın son bombası olan ve merakla beklenen yarışma Ütopya başladı. Daha başlamadan büyük ilgi gören ütopya yarışması, yayınlandığı ilk bölüm ile oldukça beğenildi. İnternet üzerinden yedi gün 24 saat izlenebilecek olan yarışmada toplamda 15 yarışmacı bulunuyor. 

8 erkek ve 7 kız yarışmacıdan oluşan 15 kişilik ekip, bu yarışmada kendi kurallarını ve kendi düzenlerini kendileri kuracaklar. Bir barınak, bir ahır, 15 tavuk ve 2 inekten başka hiç bir şeyleri olmayan yarışmacıları zorlu günler bekliyor.  

8 Erkek ve 7 kızın toplamda 15 kişinin yarışacağı Ütopya yarışması her anı internet üzerinden yayınlanacak. 110 kamera ile ve 72 adet mikrofonla her anı kayıt altına alınacak olan yarışma büyük ilgi göreceğe benziyor. Ütopya yarışmasının başlaması ile merak edilen yarışmacıları sizler için tanıtmaya devam ediyoruz. Ütopya yarışmacıları hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu yazımızda ise sizlere Ütopya yarışmacıları arasında olan Altar hakkında bilgileri paylaşacağız.

Ütopya Yarışması Altar Kimdir

Ütopya erkek yarışmacıları arasında olan yakışıklı yarışmacı 
Altar, Endüstriyel tasarımcıdır. Altar, sürekli bir şeyler icat ettiğini ve bunun Ütopya'da çok işine yarayacağını düşünüyor.


İsim: Altar Gültekin
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Cinsiyet: Erkek

Yaş: 22

Meslek: Endüstriyel Tasarım

Boy: 1.75

Yaşadığı Yer: İstanbul

Medeni Durumu: Bekar

Burcu: Koç

Yetenekleri: Heykel yapmak, marangozluk, taş baskı, maket yapmak, resim çizmek, spor yapmak


ÜTOPYA YARIŞMACILARI KİMLER>>>


Ütopya Yarışmacısı Altar Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

ütopya yarışmacıları kimler, altar gültekin, ütopya altar kimdir, ütopya altar resimleri, ütopya altar hakkında bilgi, ütopya altar kaç yaşında, ütopya yarışması altar kimdir, ütopyadaki altar boyu kaç kilosu kaç, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, ütopya yarışmacısı altarın mesleği ne, altar ütopya, ütopya yarışması altar resimleri, ütopyadaki erkekler kim, ütopya yarışmasındaki erkeklerin adı ne, ütopya altar gültekin mesleği ne, ütopyadaki altar yarışmacı, ütopya altar nereli
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com