Googlede Ara

ÜTOPYA YARIŞMASI GAMZE KİMDİR - ÜTOPYA GAMZE ÇETİNKAYA KİMDİR BOYU KİLOSU MESLEĞİ RESİMLERİ


- Reklamlar -
ÜTOPYA YARIŞMASI GAMZE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların yepyeni yarışması olan Ütopya başladı. Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması olan Ütopya yine Acun farkını ortaya koyarak, internet üzerinden yayınlanmaya başladı. 
8 erkek ve 7 kız yarışmacının olduğu ve kendi kurallarını, düzenlerini, yiyeceklerini kendilerinin belirlediği sıradışı yarışma ütopya yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. 

Başarılı yapımlara imza atan Acun Ilıcalı, internet üzerinden yayınlanan bu yarışmanın önemli anlarını ve bazı bölümlerini ise tv8 ekranlarından yayınlayacak. Ütopya yarışmacılarının kimler olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık. 110 kamera ve 72 mikrofon ile her anı canlı olarak yayınlanacak olan yarışmanın yarışmacılarını tanıtmaya devam ediyoruz.

Bu yazımızda ise sizlere Ütopya yarışmacıları arasında olan Gamze hakkında bilgileri paylaşacağız.

Ütopya Yarışması Gamze Çetinkaya Kimdir

Ütopya kız yarışmacıları arasında olan güzel yarışmacı Gamze Çetinkaya Üniversitede Matematik Bölümü öğrencisidir. Gamze, Ütopya yarışmasında olabilmek için okuluna ara verdi.

İsim: Gamze Çetinkaya

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Cinsiyet: Kadın

Yaş: 25


Meslek: Öğrenci


Boy: 1.77


Yaşadığı yer: İstanbul


Medeni durumu: Bekar


Burcu: Yengeç


Yetenekleri: Fotoğraf çekmek, her insanla anlaşabilme

ÜTOPYA YARIŞMACILARI KİMLER>>>


Ütopya Yarışmacısı Gamze Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

ütopya yarışmacıları kimler, gamze çetinkaya, ütopya gamze kimdir, ütopya gamze resimleri, ütopya gamze hakkında bilgi, ütopya gamze kaç yaşında, ütopya yarışması gamze çetinkaya kimdir, ütopyadaki gamze boyu kaç kilosu kaç, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, ütopya yarışmacısı gamzenin mesleği ne, gamze ütopya, ütopya yarışması gamze çetinkaya resimleri, ütopyadaki kızlar kim, ütopya yarışmasındaki kızların adı ne, ütopya gamze çetinkaya mesleği ne, ütopyadaki gamze yarışmacı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com