Googlede Ara

ÜTOPYA YARIŞMASI İNCİ MELEK KİMDİR - ÜTOPYA İNCİ MELEK KİMDİR BOYU KİLOSU MESLEĞİ RESİMLERİ


- Reklamlar -
ÜTOPYA YARIŞMASI İNCİ MELEK...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların yepyeni yarışması olan Ütopya başladı. Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması olan Ütopya yine Acun farkını ortaya koyarak, internet üzerinden yayınlanmaya başladı. 
8 erkek ve 7 kız yarışmacının olduğu ve kendi kurallarını, düzenlerini, yiyeceklerini kendilerinin belirlediği sıradışı yarışma ütopya yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. 

Başarılı yapımlara imza atan Acun Ilıcalı, internet üzerinden yayınlanan bu yarışmanın önemli anlarını ve bazı bölümlerini ise tv8 ekranlarından yayınlayacak. Ütopya yarışmacılarının kimler olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık. 110 kamera ve 72 mikrofon ile her anı canlı olarak yayınlanacak olan yarışmanın yarışmacılarını tanıtmaya devam ediyoruz.

Bu yazımızda ise sizlere Ütopya yarışmacıları arasında olan İnci Melek hakkında bilgileri paylaşacağız.

Ütopya Yarışması İnci Melek Kimdir

Ütopya kız yarışmacıları arasında olan güzel yarışmacı 
İnci Melek, Her işi yapabileceğine inanan bir yarışmacıdır. İnci Melek, istediği şeyi elde edebilmek için tüm enerjisini sonuna kadar harcayacağını söylüyor.


İsim: İnci Melek Bozkaya
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Cinsiyet: Kadın

Yaş: 27

Meslek: Butik pastacı

Boy: 1.64

Yaşadığı yer: Eskişehir

Medeni durumu: Evli

Burcu: Başak

Yetenekleri: Yemek yapmak, el işleri, tamirat, kapı açmak.


ÜTOPYA YARIŞMACILARI KİMLER>>>


Ütopya Yarışmacısı İnci Melek Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

ütopya yarışmacıları kimler, inci melek, ütopya inci melek kimdir, ütopya inci melek resimleri, ütopya inci melek hakkında bilgi, ütopya inci melek kaç yaşında, ütopya yarışması inci melek kimdir, ütopyadaki inci melek boyu kaç kilosu kaç, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, ütopya yarışmacısı inci melekin mesleği ne, inci melek ütopya, ütopya yarışması inci melek resimleri, ütopyadaki kızlar kim, ütopya yarışmasındaki kızların adı ne, ütopya inci melek mesleği ne, ütopyadaki inci melek yarışmacı, ütopya inci melek nereli
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com