Googlede Ara

ÜTOPYA YARIŞMASI TEZCAN KİMDİR - ÜTOPYA TEZCAN FENERCİLER KİMDİR BOYU KİLOSU MESLEĞİ RESİMLERİ


- Reklamlar -
ÜTOPYA YARIŞMASI TEZCAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların yepyeni yarışması olan Ütopya başladı. Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması olan Ütopya yine Acun farkını ortaya koyarak, internet üzerinden yayınlanmaya başladı. 
8 erkek ve 7 kız yarışmacının olduğu ve kendi kurallarını, düzenlerini, yiyeceklerini kendilerinin belirlediği sıradışı yarışma ütopya yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. 

Başarılı yapımlara imza atan Acun Ilıcalı, internet üzerinden yayınlanan bu yarışmanın önemli anlarını ve bazı bölümlerini ise tv8 ekranlarından yayınlayacak. Ütopya yarışmacılarının kimler olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık. 110 kamera ve 72 mikrofon ile her anı canlı olarak yayınlanacak olan yarışmanın yarışmacılarını tanıtmaya devam ediyoruz.

Bu yazımızda ise sizlere Ütopya yarışmacıları arasında olan Tezcan hakkında bilgileri paylaşacağız.

Ütopya Yarışması Tezcan Kimdir

Ütopya erkek yarışmacıları arasında olan yakışıklı yarışmacı 
Tezcan, Eski bir basketbolcudur. Tezcan Fenerciler tüm sporlarda başarılı olduğuna inanıyor ve Ütopya'da basketbol takımı kurmak istediğini söylüyor.


İsim: Tezcan Fenerciler 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Cinsiyet: Erkek

Yaş: 22

Meslek: Öğrenci

Boy: 1.91

Yaşadığı yer: İstanbul

Medeni durumu: Bekar

Burcu: Oğlak

Yetenekleri: Basketbol oynamak


ÜTOPYA YARIŞMACILARI KİMLER>>>


Ütopya Yarışmacısı Tezcan Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

ütopya yarışmacıları kimler, tezcan fenerciler, ütopya tezcan kimdir, ütopya tezcan resimleri, ütopya tezcan hakkında bilgi, ütopya tezcan kaç yaşında, ütopya yarışması tezcan kimdir, ütopyadaki tezcan boyu kaç kilosu kaç, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, ütopya yarışmacısı tezcanın mesleği ne, tezcan ütopya, ütopya yarışması tezcan resimleri, ütopyadaki erkekler kim, ütopya yarışmasındaki erkeklerin adı ne, ütopya tezcan fenerciler mesleği ne, ütopyadaki tezcan yarışmacı, ütopya tezcan nereli
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com