Googlede Ara

ASTERAS BEŞİKTAŞ MAÇI 27 KASIM 2014 - BEŞİKTAŞ ASTERAS MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA 2014


- Reklamlar -
ASTERAS BEŞİKTAŞ MAÇI 27 KASIM...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
UEFA Avrupa Ligi grup maçları tüm hızı ve heyecanı ile devam etmektedir. Temsilcimiz Beşiktaş grupta iyi bir performans çizerek zirvede yer almaktadır. UEFA Avrupa Ligi C grubunda yer alan Beşiktaş grupta Partizan, Asteras, Tothenham gibi takımlarla mücadele eden Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına oynadığı 4 maçta toplamda 8 puan alarak birinci sırayı Tothenham ile paylaşmaktadır. 

Beşiktaş 5. grup maçını Yunanistan'ın temsilcisi olan Astera ile karşılaşarak tamamlayacaktır. Tüm futbolseverleri ve Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıran Asteras Beşiktaş maçı 27 Kasım Perşembe günü oynanacaktır. Asteras Beşiktaş maçı 27 Kasım Perşembe günü saat 22:05'te şifresiz olarak Star TV kanalında yayınlanacak.

Beşiktaş'ın, Yunanistan temsilcisi Asteras ile 27 Kasım Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek.

Asteras Beşiktaş Maçı Bilgileri

Ateras Beşiktaş Maçı Ne Zaman
Asteras Beşiktaş Maçı 27 Kasım 2014 Perşembe Günü
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ateras Beşiktaş Maçı Saat Kaçta
Asteras Beşiktaş Maçının Saati Türkiye Saati İle 22:05'te

Ateras Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda
Asteras Beşiktaş Maçı Star Tv de 


UEFA Avrupa Ligi C Grubu Puan Durumu

Beşiktaş     : 8
Tothenham : 8
Asteras      : 4
Partizan     : 1


UEFA Avrupa Liginin merakla beklenen Beşiktaş Asteras 5. grup maçı 27 KAsım 2014 Perşembe günü oynanacaktır. Türkiye saati ile 22:05'te başlayacak olan maçı Star Tv canlı olarak ve şifresiz verecektir. 
Partizan Beşiktaş maçının bitiminde maçın önemli anları golleri ve özeti gibi bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 


asteras beşiktaş maçı, asteras beşiktaş maçı bilgileri neler, asteras beşiktaş maçı ne zaman, uefa asteras beşiktaş maçı şifreli mi şifresizmi, asteras beşiktaş maçı şifreli mi olacak, asteras beşiktaş maçı şifresiz izlenecek mi, asteras beşiktaş maçı şifresiz nasıl izlerim, asteras beşiktaş maçı şifresiz izleme, asteras beşiktaş maçı kaç kaç bitti, asteras beşiktaş maçı skoru kaç, asteras beşiktaş maçı son durum, asteras beşiktaş maçı önemli anları, asteras beşiktaş maçı golleri izle, asteras beşiktaş maçı geniş özeti, beşiktaş asteras maçı ne zaman saat kaçta, beşiktaş asteras maçı hangi kanalda oynayacak, beşiktaş asteras maçı şifreli mi olacak şifresiz mi, beşiktaş asteras maçı kaç kaç bitti, beşiktaş uefa maçı ne zaman, beşiktaş haftaya uefa da kimle oynayacak, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com