Googlede Ara

ATHENA YENİ 2014 ALTÜST ALBÜMÜ - ATHENA ALTÜST ALBÜM ŞARKILARI


- Reklamlar -
ATHENA YENİ ALTÜST ALBÜMÜ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Rock müziğin sevilen gruplarından olan Athena yeni albümü ile bomba gibi geri dönüyor. Athena en son 2010 yılında çıkardıkları albümlerine bir yenisini daha eklediler. Athena 2014 Altüst albümü ile hayranlarına müjdeyi vererek sevindirdi. Başarılı grup Athena yaptıkları her albüm ve şarkılarında farklılıklarını ortaya koyarak sevilen gruplar arasına girerek müzik dünyasında önemli yere sahiptirler. 

Athena grubunun solisti olan Gökhan Oğuz, 2 sezondur yaptığı O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliği ile daha fazla kişiye hitap ederek hayran kitlesini genişletmiştir. O Ses Türkiye yarışması ile daha fazla tanıdığımız Gökhan Oğuz sempatik tavırları ile yediden yetmişe herkesin gönlünü kazanmıştır. Athena'nın yeni albümü Altüst 11 Kasım 2014 tarihinde müzik marketlerde yerini alacaktır. Athena 2014 yeni albüm bilgileri yazımızın devamındadır. 

Athena grubunun bugüne kadarki 7. albümleri olan Altüst ismini verdikleri yeni albümleri ile 11 Kasımda hayranları ile buluşacak. Altüst albümünde toplamda 13 şarkı yer almaktadır. Athena'nın albümündeki tüm şarkıların sözleri ve müzikleri Gökhan ve Oğuz'a aittir. Aranjmanları ise Athena grubu tarafından yapılmıştır. Athena Altüst albümünde yer alan şarkıların listesi aşağıdadır. 

Athena Altüst Albüm Şarkıları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
01. Athena - Davet 

02. Athena - Kafama Göre 
03. Athena - Üç Lira Bir Anahtar 
04. Athena - Kaçak 
05. Athena - Yamyam Zurna 
06. Athena - Ses Etme 
07. Athena - Yapma Be Kanka 
08. Athena - Kalem 
09. Athena - Parçalanıyoruz 
10. Athena - Bu Adam Fezadan 
11. Athena - Tek Başıma
12. Athena - Adımız Miskindir Bizim 
13. Athena - Bela


Athena Grubunun Altüst isimli yeni albümünde bulunan 13 şarkının isimleri yukarıdaki gibidir. İlerleyen günlerde ise Athena yeni albümündeki tüm şarkıların sözlerini burada bulabilirsiniz.

Athena'nın Yeni Albümü Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.


athena, athena grubu, athena yeni albümü, athena altüst albümü, athena grubu yeni albümü, athena yeni albümü, athena yeni albümleri, athena yeni şarkıları, athena albüm şarkıları, athena yeni albümünün adı, athena yeni albümündeki şarkıların isimleri, athena 2014 yeni albümü, athena albümü 2014, gökhan oğuz, o ses türkiye gökhan, o ses türkiye gökhan videoları, gökhan oğuz hakkında bilgi, o ses türkiye, athena yeni albüm, athena albümü indir, athena altüst albümü indir, athena altüst mp3, athena şarkıları indir, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com