Googlede Ara

EZRA DİZİSİ MUSTAFA (YUSUF ÇİM) KİMDİR - YUSUF ÇİM KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ


- Reklamlar -
EZRA DİZİSİ MUSTAFA KİMDİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Show TV'nin iddialı dizileri arasında olan yeni dizisi Ezra büyük beğeni görmektedir. Oyuncuları ile de büyük beğeni toplayan dizide sevilen oyuncuların yanısıra güncel konuda işlenmektedir. Ezra dizisinin konusu seyirciyi çekmektedir. Dizide işlenen konu herkesin bildiği ve izlemek için meraklandığı dizide, Ezra karakteri Gazzeli güzel bir kızdır. Yıllar sonra izini bulduğu kardeşine ulaşmak için gazzeden kaçmaya çalışan Ezra bindiği mülteci teknesinin batması sonucu sağ kurtulan tek kişi o olur. Ezra kurtulmasında sonra ise tanıştığı başkomiser Mustafa ile tanışması sonucu aralarında başlayan aşkın gelişmesini konu alacaktır. Ezra dizisi başrollerinde Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz, Yusuf Çim ve Asuman Dabak gibi başarılı isimler yer almaktadır. 

Ezra dizisinin baş karakteri olan Ezra'yı oynayan kişi ise Türkiye güzeli olan Rüveyda Öksüz olacak. Güzelliği ile büyüleyen Rüvayda Öksüz'e Mustafa karakterini canlandıran Yusuf Çim eşlik edecektir. Yakışıklılığı ile beğenilen Yusuf Çim Mustafa karakteri ile dizide rol alacaktır. Yazımızın devamında Ezra dizisi Mustafa kimdir, ezra dizisi mustafa karakteri, Yusuf Çim kimdir, Yusuf Çim kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorulan soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

EZRA DİZİ OYUNCULARI>>>

Ezra Dizisindeki Mustafa Karakteri Kimdir?

Yusuf Çim Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ezra dizisinde Mustafa karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Yusuf Çim 26 Eylül 1991 yılında İzmir de doğmuştur. İlkokulu Cibali İlköğretim okulunda, ortaokulu Riyaziyeci Salih Zeki okulunda, liseyi ise Beyoğlu Anadolu Meslek Lisesi'nde Bilgisayar Programcılığı üzerine okuyan genç oyuncu şu anda Arel Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde okumaktadır.

Yusuf Çim, hep yaşamak istediği ve hayalini kurduğu şeyin albüm çıkarmak olduğunu belirterek hayalinin gerçekleşmesi ile Olsun Bi Kere isimli albümünü çıkararak, benim için hayatımda asla unutmayacağım bir dönüm noktası oldu diyerek belirtmektedir. 

Terazi burcu olan Yusuf Çim boyu 1.88'tir. 3 kardeş olan Yusuf Çim'in bir ablası bir de abisi vardır. Küçük yaşta İstanbul’a yerleşmiştir. Bir çok reklam filminde rol alan Yusuf Çim, Demet Akalın'ın Sabıkalı ve Aşk isimli kliplerinde de oynamıştır.

2009 yılından beri birçok markaların dergisi katalog çekimlerinde fotomodellik yapmıştır. Modelliğe ise 2011 yılında başlamıştır. Yakışıklı manken ve oyuncunun hayatında müziğin önemli bir yeri vardır. Müziğe ilk 2013 yılında “Olsun Bir Kere” albümü ile başlamıştır. Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmuştur. Yusuf Çim 2014 yapımlı Ezra dizisinde Mustafa karakterini canlandıracak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yusuf Çim Twitter Hesabı   : https://twitter.com/yusicim
Yusuf Çim Facebook Hesabı: https://www.facebook.com/YusufCimOfficial

Yusuf Çim Oynadığı Reklam Filmleri

– 2010 Avea
– 2010 GS Mobile
- 2011 Aksiyon Dergisi

Yusuf Çim Oynadığı Klipler

– Demet Akalın – Aşk
– Demet Akalın – Sabıkalı

EZRA DİZİSİNDE ÇALAN CEZA ŞARKISI>>>

Yusuf Çim Resimleri



ezra dizisi, ezra dizi oyuncuları kimler, ezra dizi karakter isimleri, ezra ne demek, ezranın anlamı nedir, ezra dizisinde kim kimdir, ezra, ezra dizisindeki mustafa kimdir, ezra mustafa karakteri kimdir, ezra dizisinde oynayan mustafa karakterinin gerçek adı nedir, ezra dizisi mustafa resimleri, ezra dizisi mustafanın gerçek adı nedir, ezranın gerçek ismi nedir, ezra dizisi mustafa, ezra mustafa komser kimdir, yusuf çim kimdir, yusuf çim kaç yaşında, yusuf çim hakkında bilgi, yusuf çim kim, yusuf çim resimleri, yusuf çim boyu kilosu kaç, yusuf çim nerelidir, yusuf çim hangi dizilerde oynamıştır, yusuf çim, 2013 türkiye güzeli kim, yusuf çim yarışmada kaçıncı oldu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com