Googlede Ara

EZRA DİZİSİNDEKİ EZRA (RÜVEYDA ÖKSÜZ) KİMDİR - RÜVEYDA ÖKSÜZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ


- Reklamlar -



EZRA DİZİSİNDEKİ EZRA KİMDİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Show Tv ekranlarında başlayacak olan Ezra dizisi büyük beğeni toplayarak merakla beklenmektedir. Ezra dizisi tanıtım fragmanları bile şimdiden ilgi ile izlenmeye başladı. Ezra dizisinin konusu seyirciyi çekmektedir. Dizide işlenen konu herkesin bildiği ve izlemek için meraklandığı dizide, Ezra karakteri Gazzeli güzel bir kızdır. 

Yıllar sonra izini bulduğu kardeşine ulaşmak için gazzeden kaçmaya çalışan Ezra bindiği mülteci teknesinin batması sonucu sağ kurtulan tek kişi o olur. Ezra kurtulmasında sonra ise tanıştığı başkomiser Mustafa ile tanışması sonucu aralarında başlayan aşkın gelişmesini konu alacaktır. 

Ezra dizisi başrollerinde Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz, Yusuf Çim ve Asuman Dabak gibi başarılı isimler yer almaktadır. 

Ezra dizisinin baş karakteri olan Ezra'yı oynayan kişi ise Türkiye güzeli olan Rüveyda Öksüz olacak. Güzelliği ile büyüleyen Rüvayda öksüz Ezra karakteri ile dizide rol alacaktır. Yazımızın devamında Ezra kimdir, ezra karakteri kim, Rüveyda Öksüz kimdir, Rüveyda Öksüz kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorulan soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

EZRA DİZİ OYUNCULARI>>>

Ezra Dizisindeki Ezra Karakteri Kimdir?

Rüveyda Öksüz Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ezra dizisinde Ezra karakterini canlandıran güzel oyuncu Rüveyda Öksüz 5 Mayıs 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul da yaşayan ve halen okula devam eden güzel oyuncu Rüveyda Öksüz İstanbul Üniversitesi Fen fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümünde okumaktadır. Gök cisimlerine ve yıldızlara olan ilgisi onu astronomi okumasına teşvik etmiştir.  

1994 doğumlu olan güzel oyuncu Rüveyda Öksüz yakın zamanda yapılan Miss Turkey yarışmasında kraliçe seçildi. Star‘ın düzenlediği Elidor Miss Turkey 2013 güzellik yarışmasına güzelliğiyle damga vurdu ve yarışmada birinci seçildi. Güzelliği ile ilgili extradan bir şey kullanmadığını belirten güzel manken spor yaparak ve yediklerime dikkat ederek güzelliğini koruduğunu söylüyor. 

Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışmasında birinci olarak seçilen ve birçok kişinin ilgisini çeken Rüveyda Öksüz birbirinden güzel 20 adayın yer aldığı yarışmada birinciliğin sahibi oldu. Türkiye Güzeli seçilerek adını hafızalara kazıyan Rüveyda Öksüz, Dünya Güzeli seçilen Azra Akın'a olan benzerliği ile de dikkatleri çekti. Rüveyda Öksüz Ezra adlı dizi de başrol oyuncusu olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bakalım Rüveyda Öksüz yeni dizi Ezra'da Ezra karakteri ile nasıl bir performans sergileyecek?

Rüveyda Öksüz Yaşı    : 20
Rüveyda Öksüz Boyu   : 1.80
Rüveyda Öksüz Kilosu : 60

EZRA DİZİSİNDE ÇALAN CEZA ŞARKISI>>>

Rüveyda Öksüz Resimleri





ezra dizisi, ezra dizi oyuncuları kimler, ezra dizi karakter isimleri, ezra ne demek, ezranın anlamı nedir, ezra dizisinde kim kimdir, ezra, ezra dizisindeki ezra kimdir, ezra karakteri kimdir, ezra dizisinde oynayan ezra karakterinin gerçek adı nedir, ezra dizisi ezra resimleri, ezra dizisi ezranın gerçek adı nedir, ezranın gerçek ismi nedir, ezra dizisi ezra, ezra kimdir, rüveyda öksüz kimdir, rüveyda öksüz kaç yaşında, rüveyda öksüz hakkında bilgi, rüveyda öksüz kim, rüveyda öksüz resimleri, rüveyda öksüz boyu kilosu kaç, rüveyda öksüz nerelidir, rüveyda öksüz hangi dizilerde oynamıştır, rüveyda öksüz, 2013 türkiye güzeli kim, rüveyda öksüz yarışmada kaçıncı oldu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com