Googlede Ara

GÜLLERİN SAVAŞI ÇİÇEK (FEYZA CİVELEK) KİMDİR - FEYZA CİVELEK KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİSİ


- Reklamlar -
GÜLLERİN SAVAŞI ÇİÇEK...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların sevilen dizisi Güllerin Savaşı izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları Kanal D de yayınlanan sevilen dizi Güllerin Savaşı yayınlandığı anda izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Güllerin Savaşı dizisi hakkında daha önceden bir çok bilgiyi paylaşmıştık, bu yazımızda ise güllerin savaşı çiçek karakteri hakkında bilgiler paylaşacağız. 

Başrollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı, Sercan Badur, Zeynep Köse, Uğur Kurul, Feyza Civelek gibi isimlerin bulunduğu Güllerin Savaşı dizisinin konusu genel olarak, Damla Sönmez'in canlandırdığı Gülru karakterinin, babasının çalıştığı köşkte hayran duyduğu ve imrendiği Gülfem gibi olmak istemesini ve yaşanan olayları konu alıyor.

Güllerin Savaşı dizi oyuncuların arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Çiçek karakterini canlandıran Feyza Civelek dizinin aranan isimlerindendir. Feyza Civelek Güllerin Savaşı dizisinde Gülru'nun kardeşi Çiçek karakterini canlandırmaktadır. Feyza Civelek hakkında merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİ OYUNCULARI>>>

Güllerin Savaşı Dizisi Çiçek Karakteri Kimdir?


Feyza Civelek Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Güllerin Savaşı dizisinde Çiçek karakterini canlandıran güzel oyuncu Feyza Civelek 1 Ocak 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitim hayatına devam eden genç oyuncu çocukluk yaşlarından itibaren oyunculuk kariyerini geliştirmiştir. Küçük yaşlarda oyunculuğa başlayan Feyza Civelek'in annesi dizi senaryo yazarı Melis Civelek'tir. Fayza Civelek Güllerin Savaşı dizisinde Çiçek karakterini canlandırırken, Annesi Melis Civelek ise Güllerin Savaşı dizisinin senaristidir.

Feyza Civelek oyunculuğa ilk olarak 2006 yılında yayınlanan ve başrollerinde Merve Boluğur ve Şenay Gürler’in yer aldığı Acemi Cadı dizisinde Feyza karakterini canlandırarak başlamıştır. Henüz yaşının küçük olmasına rağmen bir çok dizide rol alan Feyza Civelek asıl üne kavuşması ve kendinin tanınan biri olması başrollerinde Vahide Gördüm, Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisinde Lara karakterini canlandırarak herkesin sevdiği ve tanıdığı isim haline gelmiştir.  

Başarılı ve güzel oyuncu Feyza Civelek daha önceden Sihirli Anahtar ajansı ile çalışmış şimdilerde ise Gaye Sökmen Ajansı ile çalışmaktadır. Feyza Civelek şu sıralar Güllerin Savaşı dizisinde Çiçek karakterini canlandırarak izleyicinin karşısındadır.

Feyza Civelek Yaşı         :19 
Feyza Civelek Boyu       : 1,60
Feyza Civelek Kilosu      : 52
Feyza Civelek Twitter     : https://twitter.com/FeyzaCivelek1
Feyza Civelek Facebook  : https://tr-tr.facebook.com/Feyza.Civelek.Official.Fan

Feyza Civelek Dizileri 

Acemi Cadı (2006) 
Kavak Yelleri (2008) 
Adını Feriha Koydum (2011) Emir’in Yolu 
Güllerin Savaşı (2014)

Feyza Civelek Resimleri



güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizi oyuncuları kimler, güllerin savaşı dizi oyuncu kadrosu, güllerin savaşı dizisinde kim kimdir, güllerin savaşı dizisi çiçek kim, güllerin savaşı dizisi çiçek karakterini canlandıran kim, güllerin savaşı dizisi çiçek, çiçek güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizisi çiçek fotoğrafları, güllerin savaşı çiçek resimleri, çiçek foto galeri güllerin savaşı, feyza civelek kimdir, feyza civelek kaç yaşında, feyza civelek biyografi, feyza civelek wikipedi, feyza civelek hakkında bilgi, feyza civelek boyu kaç kilosu kaç, feyza civelek hangi dizilerde oynadı, feyza civelek nereli, feyza civelek foroğrafları, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, feyza civelek yaşı, güllerin savaşı çiçek gerçek adı, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com