Googlede Ara

GÜNAHKAR DİZİSİ GÖKHAN (ÇAĞRI ŞENSOY) KİMDİR - ÇAĞRI ŞENSOY KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÜNAHKAR DİZİSİ GÖKHAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Daha önce Bir Aşk Hikayesi adlı dizide oynayan ve büyük ilgi gören bir anda genç kızların sevgilisi olan Seçkin Özdemir yeni dizisi Günahkar ile yine bu başarısını devam ettirecek. Günahkar dizisinin başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Çağrı Şensoy, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimler yer alıyor. 


Günahkar dizisinde Ali Yusuf Tan karakterini canlandıran Seçkin Özdemir dizide bir doktor adayını oynayacak ve dizide Genç doktor adayı, kalbinin sesini dinleyerek kız arkadaşının işlediği cinayeti üstlenince, beklemediği şekilde gerçek bir günahkara dönüşür. Uğruna geleceğini feda ettiği kız, hapisteyken onu terk eder ve genç adama intikamdan başka seçenek bırakmaz.

Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de beğeni toplayan ve Günahkar dizisinin sevilen oyunculardan bir tanesi de Çağrı Şensoy olmuştur. Günahkar dizisi Gökhan karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu hakkında, 
Çağrı Şensoy kimdir, Günahkar dizisi Gökhan kimdir, kaç yaşındadır gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine, soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

GÜNAHKAR DİZİ OYUNCULARI>>>


Günahkar Dizisi Gökhan Karakteri Kimdir?


Çağrı Şensoy Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günahkar dizisinde Gökhan karakterini canlandıran Çağrı Şensoy 17 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. Başarılı oyuncu Çağrı Şensoy daha öncede bir çok dizide rol almıştır. Yakışıklılığı ile dikkat çeken genç oyuncu 1,78 boyunda ve 84 kilo ağırlığındadır.


İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan Çağrı Şensoy oyunculuğa ilk olarak 2008 yılında Ölüm Çiçekleri adlı dizide rol alarak başlamıştır. İngilizceyi iyi bilen başarılı oyuncu Çağrı Şensoy oyunculuğun yanısıra Müzik, Basketbol, Eskrim, Juggling, Pandomim, Yüzme, Dublaj, Şarkı Söyleme, Tiyatro Yönetmenliği, ile de ilgilenmektedir. Müzikle ilgilenen oyuncu Gitar ve Mızıka da çalabilmektedir. 

Ölüm Çiçekleri ile oyunculuğa başlayan Çağrı Şensoy daha sonrasında Kavak Yelleri, Mazi Kalbimde Saklıdır, Çakıl Taşları gibi başarılı dizilerde de rol almıştır. Çağrı Şensoy dizilerin yanı sıra Meddah isimli sinema filminde de rol almıştır.

Çağrı Şensoy Rol Aldığı Diziler

- Günahkar (Gökhan)
- Mazi Kalbimde Yaradır
- Kavak Yelleri
- Çakıl Taşları


Çağrı Şensoy Resimleri



günahkar dizisi, günahkar dizisi oyuncuları kimler, günahkar dizi oyuncuları, günahkar dizisi kim kimdir, günahkar dizisi karakter isimleri, günahkar dizisi gökhan kim, günahkar dizisi gökhan karakteri kimdir, günahkar dizisi gökhan resimleri, günahkar dizisindeki gökhan kimdir, günahkar dizisi gökhan gerçek adı, günahkar dizisi gökhan boyu kilosu kaç, günahkar dizisi gökhan gerçekte kim, günahkar dizisinde gökhan karakterini canlandıran, çağrı şensoy kimdir, çağrı şensoy kaç yaşında, çağrı şensoy biyografi, çağrı şensoy resimleri, çağrı şensoy boyu kaç kilosu kaç, çağrı şensoy yaşı, çağrı şensoy vikipedi, günahkar dizisi çağrı şensoy, günahkar dizisi gökhan, gökhan kimdir günahkar,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com