Googlede Ara

GÜNAHKAR DİZİSİ ÖMER OKTAY TÜRE KİMDİR - ÖMER OKTAY TÜRE KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÜNAHKAR DİZİSİ ÖMER...
Fox Tv de izleyici ile buluşan Günahkar dizisi 1. bölüm ile 5 Kasım Çarşamba günü ekrana geldi. Merakla beklenen Günahkar dizisi ilk bölüm ile izlenerek beğenilmiştir. Günahkar dizisi başrolünde olan Seçkin Özdemir daha önce Bir Aşk Hikayesi adlı dizide rol alarak oldukça başarılı olmuştur. 

Günahkar dizisinde Ali Yusuf karakteri sevgilisi için hapise giren ve çıktığında aldatılmış olan bir adam olmaktadır. Uğruna hapis yattığı sevgilisinden intikam alma isteği onu günahkara dönüştürmektedir. Başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Aslan, Korel Cezayirli gibi isimlerin yer aldığı Günahkar dizisi oyuncuları ve konusu ile oldukça beğenilmiştir. 

Günahkar dizisinde adından söz ettiren ve aranan isimlerden bir diğeri ise Ömer Oktay Türe olmaktadır. Ömer Oktay Türe Günahkar dizisinde Ömer karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Günahkar dizisi ömer kimdir ve Ömer Oktay Türe kimdir kaç yaşında gibi bilgileri bulabilirsiniz.

GÜNAHKAR DİZİ OYUNCULARI>>>

Günahkar Dizisi Ömer Karakteri Kimdir?

Ömer Oktay Türe Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Günahkar dizisinde Ömer karakterini canlandıran Ömer Oktay Türe 1987 yılında Bursa da doğmuştur. Ortaokul ve Lise eğitimlerini burada tamamlayan genç oyuncu Ömer Oktay Türe 2005 yılında Bursa Tayyare Kültür Merkezi Tiyatro ve Diksiyon Eğitimi aldı. Daha sonra 2012 yılında Ayla Algan'dan Oyunculuk Eğitimi aldı. 

2012 yılında ise Alper Yıkıcı Diksiyon ve Seslendirme eğitimi aldı. Oyunculuk üzerine bir çok eğitim alan başarılı oyuncu Ömer Oktay Türe bir çok tiyatro oyunu, dizi ve reklamlarda rol almıştır. Yaşının genç olmasına rağmen yer aldığı projeler fazla olan yakışıklı oyuncu başarısını ortaya koymaktadır. 

Ömer Oktay Türe önemli markaların reklamlarında oynamıştır. Bu isimler Turkcell, Vodafone ve Akbank, Bilyoner gibi büyük isimlerdir. Reklamların yanı sıra önemli dizilerde de rol alan Ömer Oktay Adını Feriha Koydum, Kuzey Güney, Bir Çocuk sevdim, Aşk Emek İster gibi dizilerde de oynamıştır. 

Ömer Oktay Türe Rol Aldığı Diziler

Günahkar
Arka Sokaklar
Kuzey Güney
Alemin Kralı
Bir Çocuk Sevdim
Adını Feriha Koydum
Leyla Mecnun
Aşk Emek İster 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ömer Oktay Türe Oynadığı Reklamlar

Turkcell, 
Vodafone 
Akbank, 
Bilyoner
Batı Şehir
Çokoprens
ODTÜ

Ömer Oktay Türe Resimleri


günahkar dizisi, günahkar dizisi oyuncuları kimler, günahkar dizi oyuncuları, günahkar dizisi kim kimdir, günahkar dizisi karakter isimleri, günahkar dizisi ömer kim, günahkar dizisi ömer karakteri kimdir, günahkar dizisi ömer resimleri, günahkar dizisindeki ömer kimdir, günahkar dizisi ömer gerçek adı, günahkar dizisi ömer boyu kilosu kaç, günahkar dizisi ömer gerçekte kim, günahkar dizisinde ömer karakterini canlandıran, ömer oktay türe kimdir, ömer oktay türe kaç yaşında, ömer oktay türe biyografi, ömer oktay türe resimleri, ömer oktay türe boyu kaç kilosu kaç, ömer oktay türe yaşı, ömer oktay türe vikipedi, günahkar dizisi ömer oktay türe, günahkar dizisi ömer oktay türe, ömer kimdir günahkar,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com