Googlede Ara

İREM DERİCİ DEĞMEZSİN AĞLAMAYA ŞARKI SÖZLERİ - İREM DERİCİ BEYAZ SHOW DA SÖYLEDİĞİ ŞARKI


- Reklamlar -
İREM DERİCİ DEĞMEZSİN AĞLAMAYA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son zamanların en gözde isimlerinden olan İrem Derici yine fırtına gibi esmeye devam etmektedir. Bu güne kadar tüm şarkıları ile dillerden düşmeyen başarılı sanatçı İrem Derici yepyeni şarkısı ile yine adından söz ettireceğe benziyor. Türkiye'de bir ilke imza atan sevilen sanatçı İrem Derici Kalbimin Tek Sahibine isimli şarkısı ile Youtube de 77 milyondan fazla izlenerek rekor kırmayı başarmıştır. 

Hala daha en çok dinlenen ve dinlenmekte olan şarkıların arasında olan irem derici kalbimin tek sahibine şarkısı hepimizin dilinde olan şarkılardandır. Geçtiğimiz günlerde Beyaz Show'a katılan ve samimi halleri ile beğenilen İrem derici yeni şarkısı olan değmezsin ağlamaya ismini verdiği yeni şarkısını tanıttı. İrem dericinin beyaz showda söylediği Değmezsin Ağlamaya şarkısı programı izleyenler tarafından beğenilmiş ve aranan şarkılardan biri olmuştur. Kalbimin Tek Sahibine şarkısını da ilk defa beyaz show da seslendiren ve rekor kıran irem derici yeni şarkısı değmezsin ağlama ile de aynı başarıyı yakalamak istiyor. Sizlere bu yazımızda İrem Derici'nin yeni şarkısı Değmezsin Ağlamaya sözlerini paylaşacağız.

                                     

İrem Derici Değmezsin Ağlamaya Şarkı Sözleri

Değmezsin ağlamaya 
Bitip tükenmiş ömür 
Her şeyimi harcadım uğruna 
Çok aptalmış bu gönül 
Hayaller asmıştım aşk konulu 
Gönlüm duvarlarına 
Ümitler yeşerttim aşk kokulu 
Gönlüm baharlarına 
Azıcık sevseydin şükretseydin 
Sevdamızın hatırına 

Değdi mi yitirmeye düşleri 
Böyle bir hiç uğruna 
Gözün kör olmuş aşkından yazık 
Beni acıtan da suçlamadın 
Tek başına sevmek yetmiyormuş 
Biraz geç oldu ama anladım

Değmezsin ağlamaya 
Bitip tükenmiş ömür 
Her şeyimi harcadım uğruna 
Çok aptalmış bu gönül 
Değmezsin ağlamaya 
Bitip tükenmiş ömür 
Her şeyimi harcadım uğruna 
Çok aptalmış bu gönül 


İrem Derici'nin yeni şarkısı Değmezsin Ağlamaya şarkısı hakkında düşüncelerinizi paylaşarak sanatçıya destek olabilirsiniz. Yorum bölümünden düşündükleriniz paylaşabilirsiniz.


irem derici, irem derici yeni şarkıları, irem derici değmezsin ağlamaya, irem derici yeni şarkısının adı ne, irem derici şarkıları, irem derici hakkında bilgi, irem derici değmezsin ağlamaya şarkı sözleri, irem derici değmezsin ağlamaya şarkısı, irem derici şarkı sözleri, değmezsin ağlamaya irem derici, irem derici beyaz show da söylediği şarkı, beyaz show irem derici değmezsin ağlamaya, beyaz show irem derici şarkısı sözleri, irem derici değmezsin ağlamaya sözleri indir, yeni şarkılar,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com