Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ O SİYAH GÖZLERİN ŞARKISI 18.BÖLÜM - KİRAZ MEVSİMİ 18. BÖLÜM ÖYKÜ AYAZ DANS SAHNESİ


- Reklamlar -
KİRAZ MEVSİMİ 18. BÖLÜMDE ÇALAN ŞARKI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Her hafta Fox Tv de yeni bölümleri ile ekranlarda olan Kiraz Mevsimi dizisi izleyici kitlesini arttırarak başarıyla devam ediyor. Son zamanların en çok izlenen ve ilgi gören dizisi Kiraz Mevsimi izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Kiraz Mevsimi cumartesi günlerini zirvede tamamlamaktadır. Kiraz Mevsimi dizisinin baş karakterleri olan Öykü ve Ayaz çılgınlığı gün geçtikçe artmaktadır. 

Kiraz Mevsimi dizisinin iki şaşkın aşığı olan Ayaz ve Öykü birbirlerine aşıktırlar fakat ara ara kavga edip, araya başkaları girse de bir soğukluk yaşanıyor. Ama sonunda aşıklar yine birbirlerini severek her şeyin üstesinden geliyorlar. Son bölümlerde ise Ayaz ve Öykü'nün arasına giren ve zaman zaman yanlış anlaşılmalara neden olan Derin vardır. Derin, Kiraz Mevsimi yeni bölümde Ayaz ile artık rekabete başlamaya karar verir. 8 Kasım Cumartesi günü Kiraz Mevsimi 18. bölümde diziye damga vuran sahne ise Öykü ve Ayaz'ın dans ettikleri sahnedir. İzleyici tarafından beğenilen ayaz öykü dans sahnesinde çalan şarkı da oldukça ilgi görmüştür. Öykü ile Ayaz dans ederlerken çalan bakışları derin derin o siyah gözlerin diye devam eden şarkı dizinin fanları tarafından beğenilerek araştırılmaya başlamıştır. 

Sizlere bu yazımızda kiraz mevsimi 18. bölümde çalan siyah gözlere isimli şarkının sözlerini paylaşacağız. Kiraz Mevsiminde çalan bakışları derin derin siyah gözlerin şarkısı eski bir şarkıdır ve şarkıyı Seyyan Hanım söylemektedir. Öykü ve Ayazın dans ettikleri sahnede çalan şarkı yazımızın devamındadır.


Kiraz Mevsimi Ayaz Öykü Dans Sahnesi ve Çalan Şarkı

Kiraz Mevsimi - Siyah Gözlerin şarkı Sözleri 18.Bölüm
Bakışları derin derin o siyah gözlerin
Aşktır senin her yerin hele kirpiklerin
Hayatım karanlık benim o aşkla inleyenim
Bağrımda akıyorken kan sen kalbime dolan

Uzun saçların başıma dolansın
Uzun Dudaklarım artık buse’ne kansın
Saadetimizi herkes kıskansın
İlk olup kalbime sen son akansın

Gözlerine kalbim muhafaza olsun
İçi de aşkınla sevginle dolsun
Sana doymak için ömrüm yetmez
Aşkım bitmez tükenmez.

Uzun saçların başıma dolansın
Uzun Dudaklarım artık buse’ne kansın
Saadetimizi herkes kıskansın
İlk olup kalbime sen son akansın



Kiraz Mevsimi 18. Bölüm Özeti (8 Kasım)

Öykü ve Derin, ünlü bir markanın sahibinden iş alırlar. Monika Sessa markasına ait olan kıyafetlerin fotoğraf çekimi için Öykü, kendi lisesinde bir konsept ayarlar. Ayaz, Öykü’ye destek olur. Ayaz ve Öykü’yü bir arada gören Derin sinirlenir. Ancak ne Öykü’nün, ne de Ayaz’ın birbirlerinden uzak kalmaya niyetleri yoktur. Ayaz ve Derin’in ise, gözle görülür ilk rekabeti başlar. 
Öykü, geçmişiyle ilgili Ayaz’a bir itirafta bulunur. Ayaz, öğrendiklerinden çok etkilenir. Öykü’yü, herkesin tanık olacağı büyük bir sürpriz beklemektedir. Şeyma, fevri bir kararla kendi başının çaresine bakmak ister. Ancak, çok ağır bir bedel ödemekle karşı karşıyadır.


kiraz mevsimi, kiraz mevsimi ayaz öykü sahneleri, kiraz mevsimi 18. bölüm, kiraz mevsimi yeni bölüm fragmanı, kiraz mevsimi 19. bölüm fragmanı, kiraz mevsimi ayaz öykü dans videoları, ayaz ve öykünün dans etikleri sahne, kiraz mevsimi 18. bölümde çalan şarkı, kiraz mevsimi 18.bölüm dans sahnesinde çalan şarkı, kiraz mevsimi siyah gözlerin şarkısı, kiraz mevsimi uzun saçların başıma dolansın şarkı sözleri, kiraz mevsimi o siyah gözlerin şarkı sözleri, kiraz mevsimi 18. bölüm özeti, kiraz mevsiminde bu akşam neler olacak, kiraz mevsimi bölüm özetleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com