Googlede Ara

PARAMPARÇA DİZİSİNDE ÇALAN İNTİZAR SU GİBİ GÖZLERİN ŞARKISI SÖZLERİ - İNTİZAR PARAMPARÇA DİZİ MÜZİĞİ


- Reklamlar -
PARAMPARÇA DİZİSİ SU GİBİ GÖZLERİN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Paramparça dizisi 1 Aralık Pazartesi günü izleyici ile buluşacak, şimdiden büyük merak uyandıran Paramparça dizisi konusu kadar genç oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Paramparça dizisi 1. bölüm ile Pazartesi Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacakken dizinin yayınlanan fragmanları bile dizi kadar ilgi çekmektedir. Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'a, Ebru Özkan, Burak Tozkoran, Nursel Köse, Leyla Tanlar ve Cemal Hünal gibi isimler de eşlik etmektedir. 

Paramparça konusu eşi Almaya'ya gittikten sonra görümcesi ve kızı Hazal ile birlikte yaşayan ve bir çeyizci dükkanında çalışan Gülseren ile zengin, yakışıklı, evli bir adam olan Cihan ile tanışmalarını birbirlerine istemeden aşık olmaları ve sıradışı bir aşkı yaşamalarını konu alacak. Paramparça izleyicilerinin tanıtım fragmanlarında duydukları İntizar'ın söylediği Su Gibi Gözlerin adlı şarkı oldukça sevilmiştir. Paramparça dizi müzikleri ile konuşulmaya başlamışken sizlere bu yazımızda paramparça dizisi fragmanda yer alan intizarın su gibi gözlerin şarkısının sözlerini paylaşacağız.


Paramparça İntizar'ın Söylediği Şarkı Sözleri

Paramparça İntizar Su Gibi Gözlerin Şarkı Sözleri
Su gibi gözlerin yağmur bahar
Bin hayat getirdin aşksız ömrüme 
Kalbim ebediyen bağlıymış sana 
Her parçam seninle 

Yüreğimi söküp aldı birinden 
Gözlerin tesadüf değil ki bana 
Öbür yarım kaldı senin yanında 
Ne konuşur nede susar

paramparça dizisi, paramparça dizisinde çalan şarkı, paramparça dizi müzikleri, paramparça dizisi fragmanda çalan intizar dizisi, paramparça dizisi intizar su gibi gözlerin yağmur bahar, intizarın paramparça dizisinde söylediği şarkı, paramparça intizar şarkısı, intizar su gibi gözlerin şarkısı indir, intizar su gibi gözlerin şarkı sözleri, paramparça dizisinde çalan intizar şarkısının adı, intizar paramparça dizisi şarkısı, su gibi gözlerin yağmur bahar şarkısı, yüreğimi söküp aldı paramparça dizisi
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com